Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
салцбург имат фантастична форма ама ајакс игра дома и ке ги напрае салата марула ,Јувентус 1 со рогој е утре,Фиорентина може не е многу сигурна за утре ама Ајакс ич не се сигурни ко што си пишал,боље ти е на голови да ја играш отколку 1![]()
јаки се Ајакс,у напад,али у одбрана не толку за да издржат да не примат гол-два од Салзбург,затоа боље гг или 3+ него 1салцбург имат фантастична форма ама ајакс игра дома и ке ги напрае салата марула ,
Јас ја пишав , ама ете не играше ни Данкан за СА а не знам поради која причина , без него во одбрана беа ептен тапа , и мене ме заебаја ги имав врзано со Њу јорк 96.5+ , Голден Стејт 2хен, и Хамбург ракометот да тепа на полувреме над 2 разлика .неможам да вратам назад на една страна, не се сеќавам точно од кого но препишав вчера Портланд Т1 - 106.5 и Голден стејт 2ка. Фала за голден стејт, али на истиот тикет погодив 67коеф и портланд ме искина
Иначе прашање, за една утната на тикет и погоден 67 коеф во спортлајф враќаат нешто ваучер или мора клуб картичка да се има?
Што мислиш за долгополовНадал-Монтањес -9.5 гемови прв сет (минус) 1.35 (Спорт Лајф)
Грот/Мирњи 1 1.20
треба да имаш картица за ваучер да имаш мајмуне[DOUBLEPOST=1392903218][/DOUBLEPOST]неможам да вратам назад на една страна, не се сеќавам точно од кого но препишав вчера Портланд Т1 - 106.5 и Голден стејт 2ка. Фала за голден стејт, али на истиот тикет погодив 67коеф и портланд ме искина
Иначе прашање, за една утната на тикет и погоден 67 коеф во спортлајф враќаат нешто ваучер или мора клуб картичка да се има?