Толку од него утакмицава, психички никад нема да се врати сега на натпреваров.Овој Озил кај е божја казна у фацата (да му ебам очите испупчени), уште си дозволи да промаши пенал против Баерн. Греву гревосан утепај се.
Таков пенал и Петар Ангелов Диви ќе го фатеше .. Очајно шутна Озил се виде ..Нојер вреди суво злато и дијаманте.
Не би се изненадил сега до крај гол да дадеТолку од него утакмицава, психички никад нема да се врати сега на натпреваров.
Абе викам јас грев гревосан. Имаа шанса да поведат во двомеч каде се аутсајдери и во голема мера да си ги поправат шансите и пупљавиот им ги фрли тие шанси во неповрат. Ме накурчи дури и мене а можам да замислам како им е на навивачите на Арсенал.Толку од него утакмицава, психички никад нема да се врати сега на натпреваров.
Мислиш ќе ме демантира така? Не верувам..Данте МОТМ за сега.
Не би се изненадил сега до крај гол да даде![]()
Не бе ти се причинува...кај може милан да напраи некоја шанса со одбранава на атлетико...Што бе Милан напаѓале ?
Немогуче. Неколку на форум прееска пишаа дека Атлетико годианава пак како и лани ќе доминира во ЛШ и дека ќе ги тепа Милан 0-3. А и гледам Баерн им попуштаат на Арсенал штом сеуште не водат 0-4.
???Данте МОТМ за сега.
Не би се изненадил сега до крај гол да даде![]()