UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Убав за гледање ќе биде дуелот Тиаго - Џек. Според мене таму е јасен победникот

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.254
Поени од реакции
8.170
Овој Озил кај е божја казна у фацата (да му ебам очите испупчени), уште си дозволи да промаши пенал против Баерн. Греву гревосан утепај се.

Член од
26 ноември 2013
Мислења
153
Поени од реакции
181
Еве го 50 милионското засилување за Арсенал со пари од не-нафтен извор, пари заработени од своја благајна. Најдобриот трансфер последен со еуфорија и принесување жртви на бог на фудбалот Венгер, и новото Венгерово дете, ова месија, кој е на мисија да го направи Арсенал светска сила..промаши пенал.:D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Што бе Милан напаѓале ?
Немогуче. Неколку на форум прееска пишаа дека Атлетико годианава пак како и лани ќе доминира во ЛШ и дека ќе ги тепа Милан 0-3. А и гледам Баерн им попуштаат на Арсенал штом сеуште не водат 0-4.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Овие Атлетико М. како Стоук се, многу остри во одбрана, не само во овој натпревар, тоа го забележав и против Барса и Реал кога играа ..

O

ob1

Гостин
Овој Озил кај е божја казна у фацата (да му ебам очите испупчени), уште си дозволи да промаши пенал против Баерн. Греву гревосан утепај се.
Толку од него утакмицава, психички никад нема да се врати сега на натпреваров.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Данте МОТМ за сега.

Не би се изненадил сега до крај гол да даде :ROFLMAO:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.254
Поени од реакции
8.170
Абе викам јас грев гревосан. Имаа шанса да поведат во двомеч каде се аутсајдери и во голема мера да си ги поправат шансите и пупљавиот им ги фрли тие шанси во неповрат. Ме накурчи дури и мене а можам да замислам како им е на навивачите на Арсенал.

Член од
26 ноември 2013
Мислења
153
Поени од реакции
181
Може ли меч да заврши а да нема повреда за Арсенал. Неможе.

C

Castiel

Гостин
Што бе Милан напаѓале ?
Немогуче. Неколку на форум прееска пишаа дека Атлетико годианава пак како и лани ќе доминира во ЛШ и дека ќе ги тепа Милан 0-3. А и гледам Баерн им попуштаат на Арсенал штом сеуште не водат 0-4.
Не бе ти се причинува...кај може милан да напраи некоја шанса со одбранава на атлетико...

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Данте МОТМ за сега.

Не би се изненадил сега до крај гол да даде :ROFLMAO:
???
Според мене Ноер засега е МОТМ бидејќи не само пеналот туку и претходно имаше убава интервенција.. БТВ овој Данте во неколку наврати излезе мајмун во дуелот со Олекс- Чембрлејн ..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom