Затоа што веднаш ќе се креираат „спонтани“ контра-протести и сѐ ќе стане пародија уште пред да почне.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ама трансперантите зашто трјабва нјакој друг да ти ги дава? Можеш и сам да си го направиш и да излезеш на протест.[DOUBLEPOST=1392800645][/DOUBLEPOST]Ја не протестирам затоа што не сакам да ме маркираат како симпатизер на едната или другата партија. Најголем дел од протестите се политички мотивирани и исценирани. И кога не се партиите знаат да ги направат такви. Би излегла на протест само доколку ми дадат транспарент Горете во пекол ВМРО-СДСМ.
И тук има контрапротести, ама не успјаха да б'дат толкова постојанни, колкото истинските.[DOUBLEPOST=1392800833][/DOUBLEPOST]Затоа што веднаш ќе се креираат „спонтани“ контра-протести и сѐ ќе стане пародија уште пред да почне.
И тук е горе-долу така с администрацијата. Премиер'т намекна в разгара на протестите, че ште се уволнјават д'ржавни служители, които протестират. Но вместо да се намали технијат број, тој се увеличи след това изказване.[DOUBLEPOST=1392800908][/DOUBLEPOST]Nema koj da protestira! site na koi sto mu se smaci od drzavata izbegaa stranstvo.
...drugite rabotat vo administracija ili nekoi od familija raboti vo administracija i im e zabraneto.
Nesto kako vo severna koreja, ako protestiras komsijata ke leta od rabota i do treto koleno celo maalo nemoze da najde rabota...
Ela protestiraj da te vidam
![]()
За да протестирш прво треба да знаеш што сакаш, а ние тоа троа потешко, второ, треба да имаш добра политичка опција што ќе ги ти ги подржи протестите а исто времено да знаеш дека нема да го јадеш на дебело кога ќе дојдат тие на власт, ама тоа го немаш ни во научна фантастика.