Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
И јас се мислам за него ... изморен е многу ќе видам на гемови како ќе ја дадат за + . 21.5 граница , не знам како ќе делува утре чилич сепак најдобро да не се чепка .
20 ili 21 ќе му дадат граница.

Што мислите за Милвоки - Орландо 1 2.10 ???
треба да ја добијат вечер оваа утакмица , а Орландо не ми се ништо посебно така да со тешки маки треба да земат десетта победа оваа сезона ..
Индијана - Атланта 1 1.20
Тешка ти е таа другар .. Без О.Џ. Мејо , Батлер и Хенсон тешко да ги добијат на Орландо , вистина се двете екипи отепани ама Милвоки без овие 3ца се уште по отепани. Читам дека за вечерва треба да се вратат ама не знам што да ти речам тешка ќе биде .

БАРСЕЛОНА најголема 2ка денеска спортлајф супер тип 2.70 има незнам кога и имат дадено толкав коефициент , а играт со сити кој мора да иде на победа затоа шо у гости ке прима 4 комада . така да 2ка иде кај мене на тикет :pipi:

Sheffield Wed - Derby 1 ( 1X )
Halifax - Braintree 1X
Chesterfield - Fleetwood 1X
Aldershot - Forest Green 3+
Coventry - Carlisle 3+
Workington - North Ferr 3+

Денес се решавам да не играм public bet си викам абе германци дома не губат така лесно и Леверкузен на едно ги имам 1 на друго Х.

Јас не би ги откажал Милан. Барем не пред време. Не би се изненадил ни да победат утре.

Последно уредено:
[quote="MajMyH, post: 6440998, member: 51390"]Mancester City-Barcelona 0-2 gola 2.2 ili za singl 0-1 gol 4 koef спортлајф се коеф во копачка е 3.7 за 0-1 гол.
Леверкузен-Псж х2 врзана со барселона 0-2 гола
Среќно :)[/quote]
кој ме послуша создравје да си ги троши парите, ете 90падна и вториот, но и покрај тоа 2.2 коеф за 0-2гола ме испровоцира да ја изиграм денес во комбинација со псж х2.

Златни ПСЖ, плачеа за сингл, 7.5 дупла победа. :place:

Capture1.JPG

И ако не веќе сингл, сврзи ги со Виган и Лејотн... ја ги пишав и Сити и тоа против свое убедување! :tapp:

Capture.JPG

Своето убедување за типот за утакмицата го пишав на другото листе...

069.jpg

Златни ПСЖ, плачеа за сингл, 7.5 дупла победа. :place:

Прегледај го приврзокот 84805

И ако не веќе сингл, сврзи ги со Виган и Лејотн... ја ги пишав и Сити и тоа против свое убедување! :tapp:

Прегледај го приврзокот 84804

Своето убедување за типот за утакмицата го пишав на другото листе...

069.jpg
шо ја криете добивката и 5 денара да си фанал , пак си добил нешто , не ве сфаќам:cenzura:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom