Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
100% точноСе се, ама да изгубиш сет со 0 од Долгополов треба да си екстра талентиран, во негативна смисла секако. Прочепкајте ако не ве мрзи колку време Алмагро нема изгубено во прво коло на некој турнир на земја. Гарантирам дека се години во прашање, ама затоа сме тука ние за да прекинуваме серии.
Од 14.05.2013 во Рим од Бенетау 2-0 . Како и да е добро викаш треба да си кретен да изгубиш 6-0 на подлога на која игра најдобро .[DOUBLEPOST=1392744679][/DOUBLEPOST]За утре гледам неколку поклони во тенисов ...Се се, ама да изгубиш сет со 0 од Долгополов треба да си екстра талентиран, во негативна смисла секако. Прочепкајте ако не ве мрзи колку време Алмагро нема изгубено во прво коло на некој турнир на земја. Гарантирам дека се години во прашање, ама затоа сме тука ние за да прекинуваме серии.
ПСЖ х2Kazite nesto za vecer ?City 1X i uste edna mi treba bar 2 kvota da napraem ..
Биди внимателен со Чилич, трета недела по ред му е како игра, во Загреб освои, а во Ротердам играше финале... По секоја логика е 1 ова, ама можно е и да киксне, според мене 1.20 никакво value нема тука.Од 14.05.2013 во Рим од Бенетау 2-0 . Како и да е добро викаш треба да си кретен да изгубиш 6-0 на подлога на која игра најдобро .[DOUBLEPOST=1392744679][/DOUBLEPOST]За утре гледам неколку поклони во тенисов ...
Ебден/Лу-Буторак/Класен 2 1.3-1.4 коеф Прв пат заедно играат ебден и лу , додека другиот пар го освои претходниот турнир во финале ги тепаа на браќата брајан 2-0.
Грањолерс/Лопез-Андухар/Соса 1.25-1.3 коеф Грањолерс/Лопез го освоија претходниот турнир , другиот пар исто така игра прв пат заедно така да и ова би требало да е лесна победа.
Чилич-Бекер 1
Цонга-Давиденко 1
Гаске-Кавчич 1
И јас се мислам за него ... изморен е многу ќе видам на гемови како ќе ја дадат за + . 21.5 граница , не знам како ќе делува утре чилич сепак најдобро да не се чепка .Биди внимателен со Чилич, трета недела по ред му е како игра, во Загреб освои, а во Ротердам играше финале... По секоја логика е 1 ова, ама можно е и да киксне, според мене 1.20 никакво value нема тука.
Цонга и Гаске треба да бидат, обично тие пред домашна публика победуваат.