Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Омг мајндфак. Ич не ја сакам актеркава, баш сега го гледав Инсепшн и се некои исти фаци ги прави, ме иритира. Ич не очекував дека е геј.
Изненаџење големо, мене па ми се свиѓа ко актерка;) ,ај баш сеа да ги видиме америте колку се ‘‘прифатливи‘‘ и дали ке и даваат улоги , пошо од уста не ги извадија русиве

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.741
Поени од реакции
27.733
шобегеј, глеј како телото и мозокот и кажуваат дека не е во право... гестиклура хендџаб

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
;Човече не знам што ми требаше толку време да пројде за да ја изгледам целата филмографија на Darren Aronofsky... Некогаш и сам не си се разбирам

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.985
Поени од реакции
37.263
;Човече не знам што ми требаше толку време да пројде за да ја изгледам целата филмографија на Darren Aronofsky... Некогаш и сам не си се разбирам
И? Како ти се допаѓа мојот омилен режисер на денешницата?

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
И? Како ти се допаѓа мојот омилен режисер на денешницата?
Мојот впечаток е дека има страшно голем потенцијал за да биде the greatest, не сум тип што го google-нува режисерот после секој филм но Darren ми остави страшен впечаток, искочи дека сум ги гледал сите негови филмови со исклучок на тие краткометражните. Во глобала сакам психолошки трилери, дефинитивно thumbs up, и го држам во перцепција од сега па натака :)

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.741
Поени од реакции
27.733
има некој модератор шо не го мрзи да стави година до насловите на филмовите во темата за тапчовци?
ill be very thankful

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.985
Поени од реакции
37.263
Мојот впечаток е дека има страшно голем потенцијал за да биде the greatest, не сум тип што го google-нува режисерот после секој филм но Darren ми остави страшен впечаток, искочи дека сум ги гледал сите негови филмови со исклучок на тие краткометражните. Во глобала сакам психолошки трилери, дефинитивно thumbs up, и го држам во перцепција од сега па натака :)
Го чекаме Noah годинава. Имам огромни очекувања, да бидам искрен.

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
Го чекаме Noah годинава. Имам огромни очекувања, да бидам искрен.
Не сакам да бидам стереотипен ама од секогаш сум имал по малку негативни предрасуди према филмови од историски карактер особено библиски карактер но сепак се работи за фантастичен режисер што може да ме изненади :)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.114
Омг мајндфак. Ич не ја сакам актеркава, баш сега го гледав Инсепшн и се некои исти фаци ги прави, ме иритира. Ич не очекував дека е геј.
We like ellen page. Одлична актерка е.

има некој модератор шо не го мрзи да стави година до насловите на филмовите во темата за тапчовци?
ill be very thankful
Zaso ke ti e be.. :facepalm: Ali aj, dodadov, mada se klikaa, go now, be thankful.

Seven Pounds, мој тип на филм. (y)
Pursuit of happiness go dzirni takodze. :)

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.741
Поени од реакции
27.733

Kajgana Shop

На врв Bottom