Фан Клуб: Интер

Конечно да личи играта на нешто, и конечно победа на гостински терен. Ае од денес само подобро и подобро да играме, да нема пак падови како во изминатиов период. Хернанес одличен, Гуарин камен, не знам стварно што се случува со човеков али не можам да го препознаам во последно време. Икарди ѕверотиња, како само осет за гол има тоа е нешто неверојатно.

За малце ќе ја зезнеа оваа утакмица, а изиграа ептен добро.
Голот од Икарди беше од офсајд, минимален со тело но беше офсајд.
Направивме добри шанси и требаше до 85 минута да водиме со 1-3, вака можевме на 20секунди до крај да ја примиме гол.
Доста добар фудбал изиграа денес.

Kaко бе Гуарин камен??
Одлично си ја заврши работата, перфектна асистенција за голот.

Мислев ќе играат без Хернанес, Гуарин, Ковачич и Алварез, така прочитав на нетов, очигледно дезинформација било. За Алварез и Ковачич сигурен бев, затоа што се повредени и не беа ни меѓу повиканите ама за овие двајца очигледно не било точно. :D

Од кога си отиде Бранка две победи сврзаа :D

oвој па @StefanKobistekpecen абе ако ти е криво што Брајант нема да игра на ол-старот не мора тука да се истураш :icon_lol:

Kaко бе Гуарин камен??
Одлично си ја заврши работата, перфектна асистенција за голот.

У второ особено, изгубен на теренот, на ивица беше црвен да изеде. Не е ова тоа што се очекува од Гуарин, треба да гази, он не може два точни паса да сврзе. За голот океј, убаво ја намести, ама у глобала не ми напраи многу мерак.
--- надополнето: 15 февруари 2014 во 22:52 ---
Од кога си отиде Бранка две победи сврзаа :D

oвој па @StefanKobistekpecen абе ако ти е криво што Брајант нема да игра на ол-старот не мора тука да се истураш :icon_lol:

Затоа се задоволувам со Мусачо на Спорт Клуб. :icon_lol:

Последно уредено од модератор:
Прво честита победа, заслуживте!
Второ, многу фала на Стефан-кобе за предлогот да го играм Интер дека ќе го јај ко грчка. Нормално, паднав :) Се зезам Стефан-кобе паднат бев и претходно, не ме сваќај погрешно, мала шега. Не се лутам ама ич (y)
Трето-зошто не игра Икарди почесто. Го гледав вечерва изигра добро. Претходно го неам гледано, ама ми остави добар впечаток. ма некој пробем, пвреден беше или?
Поздрав и честитки :)

Добар беше Гуарин вечерва, нема што мерак да ти прави :icon_lol:
Хернанес многу јак! Милито изгуби чуство за гол, требаа уште во 20-та минута да дадат еден гол, Паласио немаше среќа кога погоди статива. Паласио постигна гол после 2 месеци, последен пат постигна против Милан.
Наредна утакмица со Каљари.

Последно уредено од модератор:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom