Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Денес од ракометов Целје треба да е 1 , ги добија во гости на зарпорожје , ова им е важна утакмица за да останат на 3то место , следната играат на гости кај Рајн некар , а запорожје играат дома со Везпрем.

Русија жени хокеј 1
Вардар 1
Фиорентина 1х
Доста е. Треба да влези лесно.

Одбери еден тенис, според тебе за МАКС бет :)
Совет еден плус ако можи-сакам Интер да го лупам 1? Ај вака ти како фан, твое ОБЈЕКТИВНО, не субјективно мислење :)

Петкович.
Интер многу ќе изгуби вечер, како магариња и тоа.

Борац Бања Лука - Партизан 2 1.70
Очекувам победа на Партизан , земаа нови играчи а со Загреб ја изиграа одлично претходната утакмица а изгубија со гол во последна секунда .
Кај Борац играчите штрајкуваа последнава недела и воопшто не тренираа заради неисплатени плати :))) имаат и неколку играчи кои заради повреди не се
во добра форма - така да би требало Партизан конечно да победи .

Вардар - Мидјиланд 1 1.30
Кил - Киелце 1.50

Кртола ми рече дека на BWIN 3.30 било за Партизан. Пробајте ја ако има некој акаунт таму.

на 278 закочија,границата беше лудило јбг (y)
И јас го играв хендикепот минус, зицер беше според мене, се надевам дека уште и поголема граница ќе стават за "возрасниов ол стар" :D

Што се случи со Борац - Партизан ??
Ја тргнаа од Mozzart и Sportlife за игра .

Што се случи со Борац - Партизан ??
Ја тргнаа од Mozzart и Sportlife за игра .

Ќе ја стават сега со 1.5 коеф за 1 и 2.80 коеф за 2 ... не се будали штом на бвин има 2.95 коеф за 2 , овие премногу избрзаа со фаворитската улога на Партизан .

да немат забуни Кртола овде :D
незнам кој ке испаднит глуп ако го сменат коеф како шо напраја Бетсити се водат по коеф од БВИН а тие се всушност оние шо згрешија со коеф Партизан се фаворити во овој меч башка наместија на првата па имаат да вратат Борац.

и уш нешто направив група на ФБ кој сака нека се приклучи било членови, било од овие шо следат а не се членови на форумов а знам дека ги имат доста таму може полесно да се разменуваат мислења за почеток ке функционираме некако после тоа ке видиме во кој правец и како ке ја организираме истата
еве ви линк добредојдени се сите https://www.facebook.com/groups/622712144466503/

Fiorentina - Inter 1
Basel - Sion 1 & 3+
Augsburg - Nurnberg 1
Charleroi - Standard Liege GG3+
Ath. Bilbao - Espanyol 1
Sasuolo - Napoli 2
Waregem - Cercle Brugge 1

• Ми се допаѓа
Reactions: No9
Ја има партизан негде по нашиве кладилници ? нигде неможам да ја најдам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom