Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Не знам што да болдирам... :D
:D

Ај по ред.....
Папа беше миленичето на Роџерс за летото но повредите го спречија да дојде. Затоа се чекаше крајот на летото па да земат дефанизивец.
Реина би го трампал за било кој играч на Барса. Како и да е среќен сум шо си замина откај нас :D
За Ериксен сите зборуваа некаде до мај додека не се вмеша Дортмунд у трката. И самиот претседател на Ајакс спомна еднаш.
А за Туре донекаде сум и во право. Некои негови грешки не коштаа бодови.

Еве ајде ако сака некој да се кладиме дека летото ќе земеме играч и од Челзи и од Сити? :icon_lol:

:D

Ај по ред.....
Папа беше миленичето на Роџерс за летото но повредите го спречија да дојде. Затоа се чекаше крајот на летото па да земат дефанизивец.
Реина би го трампал за било кој играч на Барса. Како и да е среќен сум шо си замина откај нас :D
За Ериксен сите зборуваа некаде до мај додека не се вмеша Дортмунд у трката. И самиот претседател на Ајакс спомна еднаш.
А за Туре донекаде сум и во право. Некои негови грешки не коштаа бодови.

Еве ајде ако сака некој да се кладиме дека летото ќе земеме играч и од Челзи и од Сити? :icon_lol:

Папа милениче на Роџерс ама дали дојде....не :)
Реина ти би го трампал ама дали тоа испадна...не :)
За Ериксен сите збореа ама дали дојде....не :)
Туре правел грешки што не чинеле бодови а Мињоле не праел грешки....не :)

Папа милениче на Роџерс ама дали дојде....не :)
Реина ти би го трампал ама дали тоа испадна...не :)
За Ериксен сите збореа ама дали дојде....не :)
Туре правел грешки што не чинеле бодови а Мињоле не праел грешки....не :)
Не мораше да го спомнеш Мињоле. Како и да вртиме тој моментално е подобра опција од Реина, другото е небитно.

Не мораше да го спомнеш Мињоле. Како и да вртиме тој моментално е подобра опција од Реина, другото е небитно.

Мињоле моментално е подобра опција од Реина, не велам не. Муабетот е дека Мињоле не е спасителот на Ливерпул оваа сезона, не е безгрешен, не е семоќен, како што повеќето го претставувате. Сакам да кажам дека има подобрување на голманската позиција но не за голманско засилување од 10м фунти.

Тоа е мое размислување, затоа што има слабости....

Тешеира ми излеа многу самоуверен :D
Си шутка, додава, валага у дуел... интересно излеаше за прва утакмица.

Аууу нешто од унутра ми викаше дека баш вака ќе заврши утакмицава, со некој блесав гол во 90+ и така бидна :) многу важна победа, екстремно важна, за самодоверба, менталитет и останување во самиот врв. Многу ќеф ми се напраи и за Кутињо фалаааа курцуууу гол да дае, ако проработи и он со голчиња ќе биде мноооогу весело :)
Него заПчето не е у форма а :D

Да да,али само едино ко да приметив беше некако спор.. не му се трчаше :D али за прв пат (y)

Чути тепавме :cool:
И ние еднаш да го добиеме 2-ро полувреме :D
Инаку одбранава денес ТАПА. Неможам даповерувам какви глупи голој примивме.
Она лајноно црно нејчам појче да го видам во прв тим, златен Кели... Ако е опоравен Агер нека почни да игра. Туре во јуни АУТ. Доволно не кошташе идиотот. Да не ја напраеше глупоста со ВБА ќе бевме на минус 2 од Челзи. Денес имавме среќа-голема среќа.
За вториот гол кривец е Мињоле, не Шкртел. Она е негова топка, паѓа во петерец, а таму голманот, онај од светска класа барем, треба да е неприкосновен, да истрча и да ја собери.
Тешеира не ми изгеда нешто посебно, ама е многу рано за заклучок да се дава. Треба да се прати во некој послаб ПЛ клуб на позајмица летово.

Против Арсенал треба да одморат сите битни играчи, пошто ќе ни требаат, а и одмор добро ќе им дојди. не е битно и ако загубиме.
Имаме доволно играчи кои можат да ги заменат, пошто прилично сум сигурен дека и Арсенал ќе излези со комбиниран тим. Купот во никој случај не треба да ни биди приоритет. Играчите треба да се штедат. Не смееме да си дозволиме повреда на некој битен.

Ауу ауу ауууу :vozbud::vozbud::drk::cuc::love::cool::drk::vozbud::icon_mrgr:

Ве сакам сите, не е битно кој погрешил, ваквите победи се најубави :vozbud::vozbud:

Велемајсторски потег беше внесувањето на Тешеира.
Ако не победевме вечерва сите ќе ги пцуев појнувајќи од Роџерс ама победивимееееееееееееее :D

Незнам дали го забележавте моментот кога се прегрнаа Паско и Аспас по голот на Џерард :pos: прајслесс :love:

Коло...Коло...Коло Туре...мама ти на буре!

Влатко Новаков кој е веќе во пензија...ќе ја примаше и ќе ја изнесеше на раат!
Мињоле...надвор од зборот форма....за самата форма ич да не зборувам.

Тешеира... гледам одма го осудивте.
“Детето“ конечно доби шанса.... и тоа во момент кога тимот во паника за гол.
Ова дете според мене....ќе биде и поголем играч од Стерлинг. Не знам едноставно имам такво чуство.

Ова вечерва беше само реалност во која се наоѓаме, после големите инвестиции на Хенри и компанија.
Со овој тим, толку!

Позицијата и повеќе од поволна....штета што сега Суарез е вон форма. Тоа ќе биде проблем за кој говорев пред еден месец кога објаснував тука колку нам ни треба уште еден играч од нападот кој ќе биде барем на приближно ниво на Суарез.
Во секој случај....сега треба предпазливо со враќањето на повредените играчи.
Не во смисол на повторна повреда (скраја да е) него во смисол форма и фаќање на ритам, затоа што сите се надвор од игра веќе подолго време.
Тоа може да биде огромен проблем.

ПС. Капетане....ќе ти ја одсечам ногата и ќе ја пресадам на Хендерсон. Тоа ќе ми биде најголемата желба.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom