Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Хјустон - 2хендикеп
Минесота без Пекович и Лав = силување на Хауард? :)

@Stefan-kobe утре некој тениси за дуплирање има ли?

Алмагро, Фоњини, Јанович, Петкович, се зицери за утре, барем од тоа што видов, а не ја разгледав целосно понудата.
И плус уште една работа, Павличенкова-Суарез Наваро гледам ја ставиле утре да се игра, ако играат утре треба 100 милиони да се стават на Павличенкова, денес играше Суарез Фед куп, а и реално 100 пати е подобра Павличенкова од неа. Ја тепаше прошлата недела у Париз, па зошто да не и утре. Само не знам дали играат утре или така фигуративно ја ставиле на резултати...
Ја и на Бушар би играл.

Мисли некој дека Челзи може да биде изненадување од сенка и да освои ЛШ? :D ... Некако ептен стабилни ми изгледат , плус факинг Мурињо е тука , и плус мотивирачки високи 12 коефициент им даваат. Размислувам да ставам 2 иладарки.

Хјустон - 2хендикеп
Минесота без Пекович и Лав = силување на Хауард? :)

100% ли неиграат ?
Неможам да чекам на блогот да објават ми се спиет ептен :icon_mrgr:

Мисли некој дека Челзи може да биде изненадување од сенка и да освои ЛШ? :D ... Некако ептен стабилни ми изгледат , плус факинг Мурињо е тука , и плус мотивирачки високи 12 коефициент им даваат. Размислувам да ставам 2 иладарки.

Го делам твоето мислење. Покажаа и на почеток на сезона дека можат да се носат со нив, плус се уиграа.
Не гледам кој друг тим може да им парира моментално во ЛШ.
15 иначе ти е на bet365 на Челси.

За вечер ...

Hull GG
West Ham 1
Chelsea 2

Вкупен коефициент според Моцарт 5.7, може да дојде и до 6 во ЗК.

Јелавиќ и Лонг ги гледав во двата меча што ги изиграа досега, и делуваат многу уиграно, и верувам дека Хул ке даде гол, иако им дале 3 коефициент.
Саутемптон се напаѓачка екипа која прима голови, па GG на 1.90 вреди да се пише.
Вест Хем влегуваат полека во некоја да кажеме добра форма.
Против Челси, Свонси и Вила не примија гол, и ова е директна битка за излегување од дното каде што сметам дека Вест Хем ке иде на победа.
Ке бидат без Керол, но сметам дека може да ги добијат очајните Норич.

Челси и не сакам да пишувам анализа. Моментумот е на нивна страна, а WBA се како расштиман оркестар, го продадоа Лонг, Анелка не игра баш најсјајно, иако често знаеле да бидат криптониумот на Челси.

1.50 ми одговара за играње.

Ja мислам Челзи вечер нема да тепаат

Ски Скокови
Таканаши да освои злато 1,60 оваа доминират во Ски скокови на сиве скокалници беше прва освен на Планица кај шо заврши 2ра позади оваа лезбејкава Ирашко
и од Биатлон Домрачева да освои медал 1,85 мислам беше

Димитров 1 ( лани играше финале тука така да брани поени мора да тепа)
Химено Травер 1 (4 пати играл со старецов Хидалго и 4 пати го добил,не верувам сега да изгуби)
Вестхем 1Х(Вестхем после ремито со Челзи се сосема друга екипа така да нема шансе да го изгуби ова)
Гранољерс/Лопез 1(Немаат конкуренција на овој турнир кој би можел да им наштети)
2.95 коеф спортлајф

Kyrgos - Smyczek 1 @ 2.00 dobar par za single spored mene, eden od najgolemite mladi talenti vo tenisov od koj se ocekvit mnogu, imat top servis i ubistven forhend, defanziavata mu e malce slaba strana..
od pomalive gi izigrav Tsonga,Berlocq,Goffin @ 2 koef praeja zaedno
debilot se isplasi od pobeda.. vodese 7-6 i 3-2 so brejk, pa potop, sepak uste e zelen.. bitno drugiov tiket vleze
za denes Stosur,Pavlychenkova,Almagro i ova Garcia-VIdangy 1.20 na ITF vo Sao Paolo e zicer

Еден предлог од мене Реал 2сигурна победа .
Касиљас нема примено гол веќе 7 натпревари , денес не играат кај Атлетико Виља , Диего Коста а може и Арда Туран да не игра така да се без најдобрите во нападот , плус кај Реал се враќа Варан во одбраната така да ова е доста добар тип за денеска . 3.10 е во спортлајф коефициентот.
И уште еден , Монпеље денеска би требало да победат , го победија ПСЖ во претходното коло денес играат со далеку послаб противник , би требало да атакуваат на купов а и коефициентот е добар 1.40-1.45
Исто и Бала - Друидс може да се проба 4+ 1.9 коеф двете екипи се доста ефикасни.

Еден предлог од мене Реал 2сигурна победа .
Касиљас нема примено гол веќе 7 натпревари , денес не играат кај Атлетико Виља , Диего Коста а може и Арда Туран да не игра така да се без најдобрите во нападот , плус кај Реал се враќа Варан во одбраната така да ова е доста добар тип за денеска . 3.10 е во спортлајф коефициентот.
И уште еден , Монпеље денеска би требало да победат , го победија ПСЖ во претходното коло денес играат со далеку послаб противник , би требало да атакуваат на купов а и коефициентот е добар 1.40-1.45
Исто и Бала - Друидс може да се проба 4+ 1.9 коеф двете екипи се доста ефикасни.

za ovaa bala , ja ke odam 7+ singl , ne sum vide uste kolku ima koeficient

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom