Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
@Stefan-kobe утре некој тениси за дуплирање има ли?
Хјустон - 2хендикеп
Минесота без Пекович и Лав = силување на Хауард?![]()
100% ли неиграат ?
Неможам да чекам на блогот да објават ми се спиет ептен![]()
Мисли некој дека Челзи може да биде изненадување од сенка и да освои ЛШ?... Некако ептен стабилни ми изгледат , плус факинг Мурињо е тука , и плус мотивирачки високи 12 коефициент им даваат. Размислувам да ставам 2 иладарки.
100% ли неиграат ?
Неможам да чекам на блогот да објават ми се спиет ептен![]()
debilot se isplasi od pobeda.. vodese 7-6 i 3-2 so brejk, pa potop, sepak uste e zelen.. bitno drugiov tiket vlezeKyrgos - Smyczek 1 @ 2.00 dobar par za single spored mene, eden od najgolemite mladi talenti vo tenisov od koj se ocekvit mnogu, imat top servis i ubistven forhend, defanziavata mu e malce slaba strana..
od pomalive gi izigrav Tsonga,Berlocq,Goffin @ 2 koef praeja zaedno
Еден предлог од мене Реал 2сигурна победа .
Касиљас нема примено гол веќе 7 натпревари , денес не играат кај Атлетико Виља , Диего Коста а може и Арда Туран да не игра така да се без најдобрите во нападот , плус кај Реал се враќа Варан во одбраната така да ова е доста добар тип за денеска . 3.10 е во спортлајф коефициентот.
И уште еден , Монпеље денеска би требало да победат , го победија ПСЖ во претходното коло денес играат со далеку послаб противник , би требало да атакуваат на купов а и коефициентот е добар 1.40-1.45
Исто и Бала - Друидс може да се проба 4+ 1.9 коеф двете екипи се доста ефикасни.
za ovaa bala , ja ke odam 7+ singl , ne sum vide uste kolku ima koeficient