Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Брат ви кажав јас да не се силите, ви цитарав тоа само што го видов вкладилница .. според мене трошење пари на вакви утакмици 1/2 2/1 е еби ветар, да ги видев на нет ни на крај памет не би ги изиграл, ама ај си реков кога става чоеков 1000 денари ке пробам и јас со 80...

нема да се силам сакам да си ги пробам на по 50 само да видам кај имаат најголем коефициент ;)

А па јас сакам да ги пуштам 1 од 4 со уште 2 други утакмици за 50

Извадок од то групата шо пишав вчера
SINGLE:
17:00 AEP Iraklis-Niki Volos ..................................................... GG (2.15)
tiket:
20:00 PSV II-Helmond ............................................................ 3+ (1.45)
20:15 Tours-Nancy ................................................................. X2 (1.52)
20:45 Derby-QPR ................................................................. XPP (2.00)
kvota: 4.41

Тикетов си го пуштив за 500че , реално ми изгледа се надевам да влези...

Aj оние шо пратат поке тенис да ми кажат дали да ја изиграм Матошевич - Весели 1 и нека предложат некој тенис ако имаат на лагер за покасно гледам имат неколку натпревари

Kyrgos - Smyczek 1 @ 2.00 dobar par za single spored mene, eden od najgolemite mladi talenti vo tenisov od koj se ocekvit mnogu, imat top servis i ubistven forhend, defanziavata mu e malce slaba strana..
od pomalive gi izigrav Tsonga,Berlocq,Goffin @ 2 koef praeja zaedno

Aj оние шо пратат поке тенис да ми кажат дали да ја изиграм Матошевич - Весели 1 и нека предложат некој тенис ако имаат на лагер за покасно гледам имат неколку натпревари

Ќе тепа Маринко некаде 7-5, 6-4 според мене, имаше доста време за одмор, мора да ја тепа оваа да влезе во ритам за понатаму, поквалитетен играч е несомнено.

Милвоки - Бостон 2, 1.83 бетсити

Бакс убедливо најслаб тим во лигата, од последни 20 имаат само 3 победи, од друга страна ни селтикс не се најсјајни но сепак имаат поквалитетен тим на чело со Рондо и Грин и ова им е must win натпревар ако сакаат да одржат какви такви надежи за плеј оф.

Индијана - Денвер +14,5 за 2, 1.5 коеф. во бетсити

Знам дека нагетс имаат доста повредени ама границата е преголема, можат да се држат имаат квалитетни замени, плус мислам ќе успорат малку со тврд натпревар со малку поени.

Заедно за дабл прават 2.74.

Ќе тепа Маринко некаде 7-5, 6-4 според мене, имаше доста време за одмор, мора да ја тепа оваа да влезе во ритам за понатаму, поквалитетен играч е несомнено.

Милвоки - Бостон 2, 1.83 бетсити

Бакс убедливо најслаб тим во лигата, од последни 20 имаат само 3 победи, од друга страна ни селтикс не се најсјајни но сепак имаат поквалитетен тим на чело со Рондо и Грин и ова им е must win натпревар ако сакаат да одржат какви такви надежи за плеј оф.

Индијана - Денвер +14,5 за 2, 1.5 коеф. во бетсити

Знам дека нагетс имаат доста повредени ама границата е преголема, можат да се држат имаат квалитетни замени, плус мислам ќе успорат малку со тврд натпревар со малку поени.

Заедно за дабл прават 2.74.
Вчера пишуваше дека Рондо нема да игра против Бакс... провери си пак за сигурно, јас чисто да те предупредам... не е исто со и без него.

Извадок од то групата шо пишав вчера
SINGLE:
17:00 AEP Iraklis-Niki Volos ..................................................... GG (2.15)
tiket:
20:00 PSV II-Helmond ............................................................ 3+ (1.45)
20:15 Tours-Nancy ................................................................. X2 (1.52)
20:45 Derby-QPR ................................................................. XPP (2.00)
kvota: 4.41

Тикетов си го пуштив за 500че , реално ми изгледа се надевам да влези...
Мрш бе еднаш да препишам и пак нема да влези...

uste golden state 115+ mi ostana, kje bide li ?
@echoffs utre postavi postavi porano od grupata ako gi imas i ako sakas, da probame i nie nesto.

uste golden state 115+ mi ostana, kje bide li ?
@echoffs utre postavi postavi porano od grupata ako gi imas i ako sakas, da probame i nie nesto.
Незнам дали ќе поставам мразам кога ми се курчи некој, другар еден платил 30 евра за месечна претплата во групава и кажува дека во неделата барем 5 дена е во +, и сеа ми вели дај 1000че ако сакаш да ти ги кажувам утакмициве.... абе очај...

Незнам дали ќе поставам мразам кога ми се курчи некој, другар еден платил 30 евра за месечна претплата во групава и кажува дека во неделата барем 5 дена е во +, и сеа ми вели дај 1000че ако сакаш да ти ги кажувам утакмициве.... абе очај...

Е овој ти е другар :icon_mrgr:
Сите тие групи особено овие Срби,Хрвати препишуваат од форуми и страни за обложување не ви требаат такви работи никој од нив ни самиот не ги игра тие тикети и утакмици.Еднаш еден тип сакаше да ми го продаде моето инфо која комедија човече ми ја пушти во порака мојата анализа еве викат ова е инфото ако платеше шо ке го добиеше :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom