Правила за однесување во дискотека

• Креатор на темата Креатор на темата flashjuventus
  • Време на започнување Време на започнување
1. Ако си машко немој никако да играш во дискотека, тоа е за педери, ќе земеш едно пиво и ќе ги гледаш сите околу со тврд поглед.
2. Дискотеките во МК не постојат за забава, тука за да видиш кој излегол.
3. Ако порачаш некоја поскапа пијачка, не заборавај да ја сликаш и поставиш сликата на фејсбук/инстаграм.
4. Кога ќе се тагираш секако напиши дека супер си поминуваш, без разлика на тоа како навистина се чувствуваш.
5. Ако си машко, излези во најотмената облека што ја имаш, немој да одиш со фармерки и маичка.
6. Ако видиш некое убаво девојче, немој да се глупираш и да ја частиш пијачка, само зјапај во неа и нафрли несмасна насмевка.
7. Ако видиш некој човек кој едвај го познаваш, застани, изгушкај го и направи асален муабет со него, да речат другите, види овој колку другари има.
8. Сврти минимум 20 круга низ диското, за да те видат и за да бидеш виден.
9. Ако почнеш муабет со некое девојче, прашај ја следново : Ако се наоѓа во пустина и види топка, дали топката ќе биде поголема или помала од топка со радиус од 10 метри. Ако одговори дека е поголема веднаш прекини го муабетот и замини си, зашто не бидува ништо со неа вечерта.

Јас мислам дека нема правила
а основно е онаа дека : Подобро е да се срамам наутро отколку да ми е досадно сабота навечер :D

А ре брату ја ќе ти ја кла една. Ода брату се врта али тој небеше ништо крив ама мора да се покажа и му ја бувнав една в теме. Кој правила кој бутури зар заборај оту сне на Балканов ? Овде не постои цивилизација. Стоки и брачки колку ти душа сакат и посакуват. :pos:
Леле фуфињаа ке ве тагнаам и одма слики так да пукет по све, филиг секси вауууу. Амор ој види се каква си изгризана една.

5. Ако си машко, излези во најотмената облека што ја имаш, немој да одиш со фармерки и маичка.
Се е до бицепсо

Правило број 5.

-Не оди в дискотека, ем е глупо, ем има оФчари на врата.

:pos:
Брачки, санкир шифуњери и црна маичка Сеќурити. Ти влагаш, ти невлагаш. Лична карта имаш? Брату вијсе бе, ау смешки.
Фрљи брату една, кажи му на последнио шанк Насте од на врата ме пушти, немаш гајле. А тие тамо нит го знам нит го познава:D

Правило број 5.

-Не оди в дискотека, ем е глупо, ем има оФчари на врата.

ти вака како по отмен господа дај кажи како се движат цените по концерти класика масика.

мене преку кур ми е од рокерски свирки и мрсни коси или треба да чмаеме по дома 20 филмови неделно и 100 кг чипс

правило у дискотека е ....неаме дискотеки шо ќе ти се правила

ти вака како по отмен господа дај кажи како се движат цените по концерти класика масика.

мене преку кур ми е од рокерски свирки и мрсни коси или треба да чмаеме по дома 20 филмови неделно и 100 кг чипс

правило у дискотека е ....неаме дискотеки шо ќе ти се правила

Јас не сум отмен бе Пепси, мотиката на рамо и си копам компирите. Кои дискотеки кои курови.

Далеку од келнер но невреди за 20 30 да ситничариш. ситничарските души се мизерија

Велешанец да не ситничари и да работи нешто друго освен келнер и таксист? хммм :cautious:

Во секој случај не се работи за ситничарење, него за тоа некој да те прави на мајнун, ако некој ситничари во случајов тоа сигурно не е клиентот него келнерот, ти ја навредува интелегенцијата.

Велешанец да не ситничари и да работи нешто друго освен келнер и таксист? хммм :cautious:

Во секој случај не се работи за ситничарење, него за тоа некој да те прави на мајнун, ако некој ситничари во случајов тоа сигурно не е клиентот него келнерот, ти ја навредува интелегенцијата.
Псст, без вреѓање велешани ќе ве молам :cool:
Он: Основно правило е дека нема правила - си минеш убаво, си одиш дома. Не треба никаква логика или посебна тактика околу ова, после неколку коктелчиња и онака се ќе ти биде рамно :)

Јакната/палтото/ кошулата панталоните со кои излегуваш нека не ти стојат преку ден во собата/кујната кај шо се прави манџа.

Јакната/палтото/ кошулата панталоните со кои излегуваш нека не ти стојат преку ден во собата/кујната кај шо се прави манџа.

Или одиш прво во биртија, таму фиксно смрди на манџа, после у дискотека, стоеле не стоеле јакната и панталоните во кујна исто ти се фаќа.

Правила во диско, аххх, времињата се менуваат, се менува и диското, но некои работи се засекогаш, и тоа се буквално бон-тон правила. Нема нешто посебно. Додуша и ова нешто што посебно ме засега. Ако си за играње играј на подиум, а ако не си за играње, седи на сепаре или стој на страна. Не сметај на подиум.

Ова со парите за кусур... ако ми враќаат кусур, оставам бакшиш, и откако сум на брод оставам бааги бакшиш, а ако не враќаат кусур, ондак ништо од бакшишот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom