Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Секогаш носи ситни пари у случај да нема келнерот да ти врати![]()
Се е до бицепсо5. Ако си машко, излези во најотмената облека што ја имаш, немој да одиш со фармерки и маичка.
Правило број 5.
-Не оди в дискотека, ем е глупо, ем има оФчари на врата.
има уште нешто ... седи си дома ако си тргнал да се замараш за 10 20 денари
Правило број 5.
-Не оди в дискотека, ем е глупо, ем има оФчари на врата.
ти вака како по отмен господа дај кажи како се движат цените по концерти класика масика.
мене преку кур ми е од рокерски свирки и мрсни коси или треба да чмаеме по дома 20 филмови неделно и 100 кг чипс
правило у дискотека е ....неаме дискотеки шо ќе ти се правила
Далеку од келнер но невреди за 20 30 да ситничариш. ситничарските души се мизеријаЕте го келнерот, се јави![]()
Далеку од келнер но невреди за 20 30 да ситничариш. ситничарските души се мизерија
Псст, без вреѓање велешани ќе ве моламВелешанец да не ситничари и да работи нешто друго освен келнер и таксист? хммм
Во секој случај не се работи за ситничарење, него за тоа некој да те прави на мајнун, ако некој ситничари во случајов тоа сигурно не е клиентот него келнерот, ти ја навредува интелегенцијата.
Правило број 1. Ако истуриш некому пијалак, почасти го со нов.
Јакната/палтото/ кошулата панталоните со кои излегуваш нека не ти стојат преку ден во собата/кујната кај шо се прави манџа.