Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Торино :facepalm:

Кога се разбудив беше 1-1 и голманот катастрофално реагираше за веднаш 1-2 да стане. После тоа на другата страна направи грешка голманот на Болоња, а Глик погоди статива на речиси празен гол. Во второто полувреме Черчи погоди од еден метар со глава прво во гредата па во стативата и топката чукна токму на линијата. Еден куп глупости се изнадешаваа, мамето нивно. Но тоа е кога ќе примиш 2 гола од тим кој пред два дена остана без убедливо најдобриот играч кој им ги поврзуваше сите точки.

Нешто грешам не ми се допаѓа тоа, посебно овие Болоња не играм веќе против нив по трет пат погрешна проценка правам на нивни натпревар.

Вреди ли да се изигра Рајн Некар сингл (или евентуално дабл со уште една посигурна) за поголема уплата, или не ?

Знам сезонава добро им оди во Бундесот, сега гледам на 3то место се со победа помалку од Фленсбург и имаат втора најдобра гол-разлика во лигата. Ама сепаК Веспрем, е Веспрем. Лани му ја извадија душата на Кил и не се така наивни. 1@1.7 е примамлива квота, ама реално да не се малце потценети Веспрем тука и поблиску до квалитет со германците отколку што отсликуваат кладионите ..

пред 28 минути ·
* MESTENKA 100% ( No comment,
just Like )
15:30 Denizlispor - Bucaspor 1 (2.70)
ja probate i 1-1 (4.60) ili Tocen
Rezultat 1-0 2-0.

Не напнувајте сега на мене, ја постирам ако сака некој да проба нешто, нормално дека не е стварно 100% сигурна, инаку стари мајстор ја даде.

Добро бе Тотенхем, ко пички некои играте ...па бар ГГ дај ми ја ако ништо друго ...

Фенер такоџе ...серковци.

Оваа турскава цел балкан 1 ја играл.Како 3 за 3 ќе била си прават филмови сите :D
Публик бет е..

Турскава како влезе без тресење без ништо.На право:D
Сега и шалке 1 сите ќе ја фатите за некој саат :)
Не да се правам паметен, али турскава да ја играш и покрај сите 1 што ја кажуваат по нетов и да очекуваш да влезе треб да си малоумен.Кој публи бет беше.

Последно уредено од модератор:
Тотенхем x-1 шо убо... четири пати ја имам фатено сезонава полувреме-крај, ама пуста мрза во недела да станиш пред 2 сато...

Ми пушти еден другар скриншот од некоја група кај шо е.
cqs1391964867p.jpg

Ми има спомнато досега 2-3 тикети шо ги видел ваму ама не сум го сфатил сериозно да го следам. А типов е очигледно во добра серија 6-7 дена добитен бил , па за утре ќе му кажам да сподели шо има таму...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom