Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Не ова Манчестер е најмизерната екипа да ви се мочам и у цела историја што ја имате џабе ви е трагедиии едни....

Па со оваа постава ако не можат дома да го тепаат Фулам, кој ќе тепаат.... Милан што се труби имаат оправдување екипата им е тиња... а овие кое оправдување го имаат и не не било до тренерот како да не....

Што се случило бе луѓе? Ја угасив Манчестер во '92, зедов да гледам ракомет, кога гледам сега гол примиле. Глупаци. Мојес да биде разумен и да си даде оставка под итно, ако не автобус да го прегази да му ебам мочкото.

Ќе си каснам од газот....го бркам Фулам X скоро цел месец и го пуштам секогаш сингл, денеска најдов да го врзам со Парма и ЖРК Вардар :facepalm:

За утре
Вардар жени - 2 @1.2
Вардар мажи - 1 @1.4
Струмица - Т2 - (ќе видам колку ќе ја дат границата спортлајф ама би требало да е како и во бетсити 23.5) @1.85
Околу 3.1 коеф.

Од фудбалите
Манчестер - 1 & Т1
Тотенхем - 2-4
Ријека - Х прво
Лацио - 2-3
7.3
Фудбалите слабо, ама златни македонски претставници во ракомет :D

Ми се сере од комитите , пак му ја дупнаа главата на Дибиров , кај и да е ќе го избркаат од Вардар

nemoguce e ova ej,znaci nemoguce

ja imam Trabzon na livce 2-5 gola,vo 92 minuta 2-4 pravi Trabzon i odma sviri kraj.abe da vi ebam majkata turska vo sred picka,abe da fatite rak site do eden,abe sve pod spisok da vi ebam,abe toa zabulenite doma sto gi cuvate da vi gi ebam site do edna.

Drugite utakmici sto gi imam se

Panatinaikos 2-4
Inter 3+
Sociedat GG
Sevilla 1+1p 2+2p
Monaco GG
Genk GG
Bursa 2-4
Barca 2 (basket)
Klivlend 2

nemoguce be,nemoguce uste ednas se na stikla sto vi odi da vi ebam.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom