Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Мене Торино ми е многу сомнителна гледајки го резултатов на полувреме. Двата тима се од северна италија и тоа игра доста улога во италијанко првенство.Болоња се бори за опстанок а не сум сигурен дека Торино е премногу заинтересиран за играње во лига Европа. Може ке речат некои дека сега е лесно да се збори кога го гледаме резултатов ама може да биде сериозна навлакуша ова.

Мене Торино ми е многу сомнителна гледајки го резултатов на полувреме. Двата тима се од северна италија и тоа игра доста улога во италијанко првенство.Болоња се бори за опстанок а не сум сигурен дека Торино е премногу заинтересиран за играње во лига Европа. Може ке речат некои дека сега е лесно да се збори кога го гледаме резултатов ама може да биде сериозна навлакуша ова.

Tatko mi ja izigra na eden tiket cista 2 na eden x2 i go prasav zosto ?? On mi odgovori proslata Bologna ja izgubi nema i ovaa da ja izgubi Bologna e eden od najstarite klubovi NESMEE da ispadne :D

ne znam ja vishe kako da igram sportska.., single nejke, dabl nejke , poveke utakmici nejke neznam koj baksuz sum

Седнав синока со другарче да пуштиме едно ливче со 7-8 коефициент чисто да извадеме некоја пара за да седнеме на по една пица.
Он запна Торино да го ставеме 1, го пишавме, ама додека уплаках ја прецртав без да види и еве ги што се случува. Нешто како да ми кажуваше дека ке биде или Х2 или ептен тежок 1.

si igrat kurtashak so fudbalov ne e pojke za pisejne nisto.. vcera drugarce lejcester 2-x ja fati, ja videl od nekoja strana i ja izigra na sitno so 50 deneari...

Мислам дека португалскава Пенефел би требало да биде 1 бидејки домакинот се бори за влез во првата лига.
Ама па и кога ке видеш дека Порто Б, Бенфика Б и Спортинг Лисабон Б имаат шанса и се доста високо за влез во прва лига, а не верувам дека во португалија законот е поразличен од Шпанија вториот тим да може да игра во ист ранг со првиот тим(нешто што му се случи на Виљареал Б) со победа денес домакинот и скоро дефинитивно обезбедува промоција.Освен ако после не се игра некој си плеј-оф слично на Белгија.

Јас сепак мислам дека треба да биде 1

Verona-Juventus GG 1.80
Gijon-Ponferradina 1 1.70
Schalke-Hannover 3+ 1.45
Sociedad-Levante tm1 2+
6.4 коеф за 500 ако стасам да уплатам, уште си го пијам утринското кафе :)

Tatko mi ja izigra na eden tiket cista 2 na eden x2 i go prasav zosto ?? On mi odgovori proslata Bologna ja izgubi nema i ovaa da ja izgubi Bologna e eden od najstarite klubovi NESMEE da ispadne :D

Болоња не само што испаѓала во втора лига туку испаѓала и од втора во трета лига, така да голем поздрав до татко ти :)

На бет365 има хендикеп од 18.5+ за Зомимак, коеф е 1.44
Мислиш ли дека нема да загубат со таа разлика? :)

Па нема да изгубат толку ќе добијат Монпелје ама нема да биди поке од 15тина разлика максиум.нема да ја диват играта сепак ке дојдат во Струмица . И ке ги одморат главните играчи ке добијат сите шанса .

Болоња не само што испаѓала во втора лига туку испаѓала и од втора во трета лига, така да голем поздрав до татко ти :)

pa sigurno nema da ispadne Bologna a Sassuola da ostane i sl..
--- надополнето: 9 февруари 2014 во 14:59 ---
причина на векот :icon_lol:

;) ne si dorasnat za nekoj raboti

Последно уредено од модератор:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom