Бакнување

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
Многу важна ствар, ако не се уклапате со стилови - се губи и таа хемија што била претходно.

Додуша, се се учи, ама има посебен круг во пеколот за луѓе над 14 години што уште применуваат „центрифуга“ стил на бакнување.

Член од
27 август 2012
Мислења
1.024
Поени од реакции
2.539
Најбитна ствар која ги поврзува заљубените....Преку љубење откриваш се ! Страст ..нежност ..љубов.. чувства.. потреба за некој..Најубавиот дел од една врска за мене...Ако не се љуби добро и не ми се допаѓа бакнувањето и не е како што сакам и не ми е убаво, осудена е на пропаст таа врска кога тогаш....
Од бакнежот почнуваат најубавите работи во кои се ужива најубаво во една врска..како што е галењето.. допирањето.. сексуалните односи..:P Затоа бакнежот е многуууу битен каков е ...;)

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
Не знам не сум пробал па да кажам.
Инаку порано највеќе ми правеле мерак стари жени лом ме правеле со кармин по образите, а ја што знам копиљ 10 години.

Член од
2 јануари 2014
Мислења
3
Поени од реакции
1
Колку ви е битно бакнувањето во некоја врска, мување или слично?

Мене премногу. Многу мразам девојка која не се бакнува убаво, која само врти со јазикот без везе, која не се обидува да се прилагоди на моето бакнување. Цура која не знае да се бакнува убаво = доста добро контрацептивно средство :)
Бакнувањето ми е многу битно кај некоја девојка. Како викаат, палењето и страста прво доаѓаат од погледите, па после од бакнувњето и продолжуваат натаму. Сум прекинал неколку мувања токму поради оваа причина (со женска не сум прекинал, затоа што ако се бакнува лошо тешко да ми биде девојка :))
До сега имало две девојки кои успевале да ми го свртат паметот со бакнувње :oops:

amen brother

kao, tolku li e ebano tesko da ne si igras centrifuga so mojata usta?

ok, svakam da imas nekojsi tendencii so te palat kao grizenje, ili smukanje nesho, ali koa ke pocne da mota gordiev jazol kaj mene u krajnici preku kurov

ne e filmot toa

i mene mi e mn bitno sve toa, kao

da znae da drzi tempo, brzo i sporo, da ne go stega jazikot kao kamen da bide da se osekam ko da lizam nadrven polov organ na djudje, ako saka da grize, da se znae od zbor koa ke i kazam deka poise od nekoja tocka nemozam da izdrzam.

zimi se, imav edna tipka so i vikam, cekaj, me boli ustava, krv mi tece od edno mesto, daj ne grizi, barem dur ne mi zazdrave.

she bit me

again

needless to say, izgubiv kontakt so nejze

Член од
3 ноември 2013
Мислења
78
Поени од реакции
126
Ако бакнежот не чини, нема ни да дојде до врска. Несакам да си играат со мојте крајници, да ме лижат ко питбул или веш машина мув. Порано ми беше фора бакнеж да трае и трае и трае со саати шо се вика. Сега сакам пократки бакнежи ама КВАЛИТЕТНИ!

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
Не пеер не е. Why would you want to taste your own dick?

Why wouldn't I? I love my dick. It's magnificent.

Нема веза брат, јесда ми е велики трн он одкога ја ќе ја излижам да ја излапам, ама не значи дека „нејкам да си го вкусам курот“.
Бакнување после билокаков орал е нешто најбоље. Оти ако гледаме по таа логика, ај уопште да не се лапаме? Па побогу, зашо би сакал да пробам нечиј кур?
Сигурно пушела и пред тоа.

Затоа, често средување таму долу.. биломашкобиложенско. :свиркам:

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Why wouldn't I? I love my dick. It's magnificent.

Нема веза брат, јесда ми е велики трн он одкога ја ќе ја излижам да ја излапам, ама не значи дека „нејкам да си го вкусам курот“.
Бакнување после билокаков орал е нешто најбоље. Оти ако гледаме по таа логика, ај уопште да не се лапаме? Па побогу, зашо би сакал да пробам нечиј кур?
Сигурно пушела и пред тоа.

Затоа, често средување таму долу.. биломашкобиложенско. :свиркам:

Брат... зашо би сакал да си го вкусиш курот...
зашо...

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
Брат... зашо би сакал да си го вкусиш курот...
зашо...

Еднаш се живее не 10 пати мора да пробаш се и сешто од дрога сум пробал марихуана а од курови само мојот. :D

Дали ти после блоуи не си ја бакнуваш девојката? До кога? До миење заби? Има временски интервал дур се губи вкусот? :)

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Еднаш се живее не 10 пати мора да пробаш се и сешто од дрога сум пробал марихуана а од курови само мојот. :D

Дали ти после блоуи не си ја бакнуваш девојката? До кога? До миење заби? Има временски интервал дур се губи вкусот? :)

Наравно дека ја љубам после обострани оралки...
Али дека ми е fave сцентот на мојот кур... Тоа само ти брат :D :D :D

Kajgana Shop

На врв Bottom