Колку ви е битно бакнувањето во некоја врска, мување или слично?
Мене премногу. Многу мразам девојка која не се бакнува убаво, која само врти со јазикот без везе, која не се обидува да се прилагоди на моето бакнување. Цура која не знае да се бакнува убаво = доста добро контрацептивно средство
Бакнувањето ми е многу битно кај некоја девојка. Како викаат, палењето и страста прво доаѓаат од погледите, па после од бакнувњето и продолжуваат натаму. Сум прекинал неколку мувања токму поради оваа причина (со женска не сум прекинал, затоа што ако се бакнува лошо тешко да ми биде девојка )
До сега имало две девојки кои успевале да ми го свртат паметот со бакнувње
Najseksi baknuvanje e posle obostran oral, sve drugo e gola voda.. osven ako ne e prvpat, so gadnite peperutki u stomak.
Then its ok.
Не пеер не е. Why would you want to taste your own dick?
Why wouldn't I? I love my dick. It's magnificent.
Нема веза брат, јесда ми е велики трн он одкога ја ќе ја излижам да ја излапам, ама не значи дека „нејкам да си го вкусам курот“.
Бакнување после билокаков орал е нешто најбоље. Оти ако гледаме по таа логика, ај уопште да не се лапаме? Па побогу, зашо би сакал да пробам нечиј кур?
Сигурно пушела и пред тоа.
Затоа, често средување таму долу.. биломашкобиложенско.
Брат... зашо би сакал да си го вкусиш курот...
зашо...
Еднаш се живее не 10 пати мора да пробаш се и сешто од дрога сум пробал марихуана а од курови само мојот.
Дали ти после блоуи не си ја бакнуваш девојката? До кога? До миење заби? Има временски интервал дур се губи вкусот?