Бакнување

StenmarC

Скијач
Член од
24 март 2005
Мислења
2.179
Поени од реакции
50
Колку ви е битно бакнувањето во некоја врска, мување или слично?

Мене премногу. Многу мразам девојка која не се бакнува убаво, која само врти со јазикот без везе, која не се обидува да се прилагоди на моето бакнување. Цура која не знае да се бакнува убаво = доста добро контрацептивно средство :)
Бакнувањето ми е многу битно кај некоја девојка. Како викаат, палењето и страста прво доаѓаат од погледите, па после од бакнувњето и продолжуваат натаму. Сум прекинал неколку мувања токму поради оваа причина (со женска не сум прекинал, затоа што ако се бакнува лошо тешко да ми биде девојка :))
До сега имало две девојки кои успевале да ми го свртат паметот со бакнувње :oops:

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
Vrska bez dobro baknuvanje e kako seks bez orgazam . Turimu pepel :wink:

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Пааааааааааа, лично мислам дека и не е се до бакнувањето. Не знам ама бакнувањето ми иди некако како зачин иако знам понекогаш да се бакнувам по неколку минути.

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
Бакнежот е делот според кој што мошеж да судиш за интензитетот на една врска. Јас за себе многу милувам да бакнувам, а и да ме бакнуваат. Многу љубам бакнежи. :lol:

Буковец

www.KETERING.com.mk
Член од
3 јули 2005
Мислења
996
Поени од реакции
15
Бакнежот е можеби ај да не претерам најбитна, ама една од побитните работи околу водењето љубов.
По бакнежот може да разоткриеш за каква личност станува збор пасивна, ладна, жешка, страсна, а пред се искусна во тоа што планирате дфа го правите или не.

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Има луѓе кои се бакнуваат со чувство и страст, прават градација на бакнежите и луѓе кои се бакнуваат механички.

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Си сакам и нежни бакнежи, но богами и "полни" со страст. Мразам едноличност во бакнувањето и досадно вртење со јазикот :D
Но, најмногу ме нервира кога до мене слушам како некои се шлапаат премногу гласно, ти се чини ќе се изедат тука (а можеби и легнат) :lol: Вештината во бакнувањето може тотално да ме збудали :lol: :oops:

Член од
22 јули 2005
Мислења
2.198
Поени од реакции
11
najvise me nervira koga nekoj se baknuva bez kontrola i najkraj mozno e ali mnooooooooooogu mnooooooogu retko da ostanam "malkucka" izligavena....bljak!

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.444
Битно е како не.
Незнам друго што да пишам, опфативте скоро се и со сите се согласувам. :fks:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.484
Поени од реакции
7.970
Кога веќе се е опфатено, кажете хмм најдобар бакнеж или нешто слично во животот. Мене искрено тоа ми беше бакнеж со вкус на кафе, претходно пиефме кафе, со таа девојка се мував одамна ама у свежо сеќање ми е.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Стенмарк и јас го имав тој проблем одсекогаш ... ептен нема шанси да сум со некого што не се бакнува убаво ... така да Тончи многу ќе се ако ги бројам :lol: :wink:
А никој не се бакнува некогаш без јазик? Дека не го спомнавте тој детал ... :lol: :lol: :P

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.444
Па добро, не збориме само за „француски бакнежи“.
Мене (алтернативно најдобар бакнеж) ми е под (до) увце, или до усните.

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Јас сакам да ја бакнувам во очен капак или во бакебмарда! :)

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
па од каде да знае како да се лапа? не глеаш дека со глупости им се полни муабетите..
наместо да се интересираат како да го задоволат машкото, ги оговараат оние кои практично се обидуваат да го научат тоа. :))

всушност девојките не се никогаш криви за тоа.
како ни за било што друго кога станува збор за Љубов и Секс :wink:

barbie

бебушка
Член од
16 август 2005
Мислења
47
Поени од реакции
1
BAKNUVANJE

a ja pa najmnogu mrazam nekoj koga ke pocne da mi gi grize usnite i koga ke pocne da me ligavi.vikaat deka so po strasno se baknuvas poise kalorii topis na teloto.

STAY DANGEROUS AND THINK FREELY! :x :roll:

Kajgana Shop

На врв Bottom