- Член од
- 20 ноември 2005
- Мислења
- 614
- Поени од реакции
- 64
На какви квалификации мислиш? Образование?
Da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На какви квалификации мислиш? Образование?
Некој што разбира Jquery добро и е од Скопје? Ми треба викендов за некои работи да ми подобјасни, ќе си платам нормално![]()
Ако знае некој како може да се изведе следното.
-- Сакам да поставам линк на моја веб страна кон друга веб страна НО ЗА ДА МОЖЕ ДА СЕ ПРИСТАПИ КОН ТАА СТРАНА ДА СЕ ПОСТАВИ УСЛОВ, ПОСЕТИТЕЛОТ ДА МОРА ДА ПЛАТИ (На пр: да изврши плаќање од 1 $ преку PayPal на моја сметка на PayPal )
Благодарам на секоја помош и коментар.
Имам молба за помош за две работи:
-Туторијали за МySQL
-туторијали за интернет маркетинг.
ОК, благодарам. Да не бидам досаден сега имам друг проблем и прашање, Пред некое време се пријавив на фрееланер. цом. Се уште немам понуди, но баш вчера еден тип од Сингапур по приватен мејл (тоа е дозволено по правилата на Фрееланцер, проверив) ми нудиработа. Пошто тоа нема да иде преку Фреелансер, ќе ми палти директно, се плашам да не е некоја подвала, дали некој има искуств со тоа?
ОК, благодарам. Да не бидам досаден сега имам друг проблем и прашање, Пред некое време се пријавив на фрееланер. цом. Се уште немам понуди, но баш вчера еден тип од Сингапур по приватен мејл (тоа е дозволено по правилата на Фрееланцер, проверив) ми нудиработа. Пошто тоа нема да иде преку Фреелансер, ќе ми палти директно, се плашам да не е некоја подвала, дали некој има искуств со тоа?