Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
За тие што пратат повеќе НБА, гледам во копачка во допуна за Бруклин со Сан Антонио кецот е 1,80, а на резултати е 1,40. Дали има некој ифно зошто е тоа така, и според вас кој е фаворит вечерва меѓу овие две екипи?

Ke odmaraat Duncan i Parker

Sent from my HTC One using Tapatalk

За тие што пратат повеќе НБА, гледам во копачка во допуна за Бруклин со Сан Антонио кецот е 1,80, а на резултати е 1,40. Дали има некој ифно зошто е тоа така, и според вас кој е фаворит вечерва меѓу овие две екипи?

1.40 во Спортлајф, сигурно се поправиле и копачка... Сан Антонио ги стигна заморот последните неколку утакмици.. Џинобили им е повреден,Лилард... сабајле играа маратонски меч во Вашингтон со две продолженија... ќе бидат уште поутепани вечер... уморни. Е сега енбиеј и сее можно... но квотата од 1.40 си е таман.

Леле што фаќам,Црвена Звезда-Борац (дрвата) гостин 61.5+

1-11
2-11
3-17
4-23
борац дава кош и завршува:icon_lol:

:) , голманот мачка. требаше да биде дебело според игра и шанси . но тоа е фудбал. браво за предлогот.

Инаку, се имам со некој од играчите што се моментално таму, и не се сите деца од Беласица, голманот е од Ѓорче земен, имат и 2 играчи од Турново, кои настапуваат со првиот тим. Но со оглед на тоа што секој ден ги гледав како се спремаа, и све остало, можам да заклучам дека се работи за доста сериозна и борбена екипа, значи на секоја позиција се покриени со добри деца, а ако ги гледавте утакмиците играа максимално борбено и со срце, следната утакмица очекувам, очекувам минимален пораз, нерешено, но има шанси и за некоја непредвидлива победа.

Увек кога има вакви работи во НБА тепа тој другиот, односно за тој што е поголема квотата.
У превод Попович секогаш прави ваков мајндфак и на крај добива утакмица :icon_mrgr:

сао паоло секад ги промашувам 2+ прво шо екипа ке беа :гомце:

Attachments

• DSC05689.JPG
    DSC05689.JPG
    526,1 KB · Прегледи: 21
Емен-Дордрехт ГГ е 1.28 во моцартo_Oвреди да се одигра НГ 3.05 е.

Кај мојт да се видит кој колку поени бранит во Загреб кај тенисериве ме интересират за Додиг - Чилич конкретно

Чилич брани титула, така да сите поени ги брани, 250. Додиг не знам, мислам 1/2 финале ама не сум 100% сигурен.

Milano - Sassari - 1 @ 1,25
St.Raphael - Cesson - 1 @ 1,35
Fognini - Chardy - 1 @ 1,45
Kohlschreiber - Evans - 2:0 @ 1,55
Giraldo - Garcia-Lopez - 1 @ 1,80

18:00 4601 LOK.ZAGREB SLAVEN ki 1 2.00
20:30 5001 TOULOUSE SAINT-ÉTIENNE ug 0-2 1.62
20:30 3001 M' GLADBACH LEVERKUSEN tgg GG 1.60
21:00 4001 ESPANYOL GRANADA ug 0-2 1.67
20:00 5107 METZ CAEN ki 1 2.45
Вкупно 21 коеф, ако стасам го пуштам за 200...

Чилич брани титула, така да сите поени ги брани, 250. Додиг не знам, мислам 1/2 финале ама не сум 100% сигурен.

1/4 финале бранит Додиг колку шо најдов значи не губит ништо на Чилич му се потребни поке поените а мислам дека се добри пријатели вака слично на Додиг му пушти Чилич лани

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom