Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
знам дека се дудуци ама на 10 утакмици у гости имат 1 победа, мислам дека е ред да ги сомелат камбур, и псв си е псв .
--- надополнето: 4 февруари 2014 во 23:59 ---
I jas se mislam utre da aknam 10k na tri utakmici samo nikako real roma i psv na livce

Па Реал шо е една сигурна па шо да ти кажам , против Атлетико лидер у примера моментално... Порто такоџе се катастрофа годинава глеј викендов колку бедно изиграа.. кај ги најде баш овие три утакмици за голем влог ... крајно ризично.

не гледај колку изиграле мизерно последна утакмица , и челзи дома неможе да тепа еден вест хем ама даде си едно голче вчера и си тепа и тоа со сити у гости , а па ако ги мислеме шо било како било не оти ке искочат , тоа ми прво улезе у глава дека ке тепат овие екипи неам нешто посебно да ги споредувам се кажува историјата кој е кој
--- надополнето: 5 февруари 2014 во 00:22 ---
I jas se mislam utre da aknam 10k na tri utakmici samo nikako real roma i psv na livce

немој само да ми кажеш дека го гледаш галатасарај за 2ка :oops:

не гледај колку изиграле мизерно последна утакмица , и челзи дома неможе да тепа еден вест хем дома ама даде си едно голче вчера и си тепа и тоа со сити у гости , а па ако ги мислеме шо било како било не оти ке искочат , тоа ми прво улезе у глава дека ке тепат овие екипи неам нешто посебно да ги споредувам се кажува историјата кој е кој
--- надополнето: 5 февруари 2014 во 00:22 ---

немој само да ми кажеш дека го гледаш галатасарај за 2ка :oops:

Barcelona 1 \ 1,15
Atromitos 1 \ 1.25
olympijakos 1 \ 1.10
paok 1 \ 1.40
:)

Barcelona 1 \ 1,15
Atromitos 1 \ 1.25
olympijakos 1 \ 1.10
paok 1 \ 1.40
:)

екстра тикет , многу мали коефициенти одеш дека ке излезат овие екстра фаворити :cautious: ова 10к се = 10 000 така или грешам , гејлада играм само 3+ , т2, т1 а само 1 или 2 не сум играл никогаш , а види на паок колку му дават за 3+ 1,90 игра дома , е сеа ме стави и мене у мисла дали да го акам и паок 3+ со моиве :гик:

екстра тикет , многу мали коефициенти одеш дека ке излезат овие екстра фаворити :cautious: ова 10к се = 10 000 така или грешам , гејлада играм само 3+ , т2, т1 а само 1 или 2 не сум играл никогаш , а види на паок колку му дават за 3+ 1,90 игра дома , е сеа ме стави и мене у мисла дали да го акам и паок 3+ со моиве :гик:

da ke idam so 10.000 :)
moze so 3+ samo olimpiakos i paok ali drugive sega zimen period sekogas ispagaat 0-2 gola ...za paok toa si e tvoe pak razmisli si ;)

Јас не знам што се запнавте во ПСВ и Реал кога Лион и Рома се сто пати посигурни...

Лион игра еден натпревар полуфинале во купот против второлигашите троја и 1.35 е коефициентот на домашен терен..оваа ако не ја наместат неможи да не биди 1

Рома игра против Наполи кои се добра екипа но се послаби од Рома каде што се втора најдобра екипа во Италија и ќе атакуваат на купот да бидат најтрофејни во тоа натпреварување..ќе се игра два дуели а овај е на Олимпико каде Рома е неприкосновена оваа сезона...плус се поодморени бидејќи не играа неделата поради лошите временски услови..а Наполи го лапнаа од Аталанта 3-0..

е сега не се знае какво ќе биди времето утре и дали ќе се игра натпреварот но мислам дека Рома е чист кец

Да не мислиме дали ке победи или не
Камбур-ПСВ 5+
Барселона-Реал Сосиедад 4+

2та лагано по 2-0.. за утре уште од вечерва гледам 2 зицери
Лајович - Крстин 1 1.35
Лајович играше предобар тенис против Вавринка и е во добра форма, овај Крстин е 94 годиште напрај некој неочекувани победи на квалификацииве во Загреб ама мислам дека му е доста, башка изгубил пред 10 дена од Грабул :pos:
Берер - Чорич 1 1.20
Берер секоја година играт убо на турниров во Загреб и му лежит индорс, во квалификацииве ги победи на 3ца земјаши лагано по 3-0, овај Чорич го најавет како голема надеж , ама воглавно играт на земја и мислам дека е уште зелен за да го победит на Берер, лани исто во Загреб играја овие 2ца победи Берер 6-2 6-2, иако неморат ништо да значит пошо од тогаш Чорич мн напредна,извиши а и се здебелил :D

и вчера влегоја.. денес Чилич ке го земам супертип 1.20, мислам дека Лајович немат игра и немојт да му парират индоорс на Чилич кој редовно си играт озбилно на овај турнир пред домашна публика, исто така Додиг/Мело во дублој 1.25 овие против нив првпат игрет заедно, а другиве се вејке уигран и поквалитетен дубл.

Чилич многу греши во последно време, мислам дека Дуле ќе ја дотера до плус овде. 19.5 е границата.

Дубл
Сегед 2(-3,5) или 51,5 +
Савехов 2(-4,5)

да се проба
Гуиф 2 2,10 голем коеф
-10.5 williamhill.... да не ти е на полувреме типот ? Едит - Жени било тоа... мажите е 6.5 хендито...

-10.5 williamhill.... да не ти е на полувреме типот ? Едит - Жени било тоа... мажите е 6.5 хендито...

На помали хендикепи ги играм во Бетсити по 1,65 коеф инаку тоа да мажите се Савехов

Cambur-2
Go Ahead-GG
Nec-GG
Psg- H1
Roma-GG
Herenven-GG3+ (ovaa moze i 4+ da ispadne)
Millsap- +poeni

Ja gledam i Preston-Notingam za GG
Paok-1
Lyon-2-4

moze da gi butnam i ovie tri na toa livceto pogore,kolku da se prati vecerva :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom