Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Фулам на третолигаш пред испагање ако не може да тепате , све мртво да ви ебам...

Ваква екипа како Фулам составена од дрва и камења немам видено до сега !o_O

Алоо бе Митроглу го зеле,не Роналдо,кој ви е крив што летате на вакви мизерни екипи.

Da ne se ispozaebes so PSV ....duduci se koga igraat na gosti

знам дека се дудуци ама на 10 утакмици у гости имат 1 победа, мислам дека е ред да ги сомелат камбур, и псв си е псв .
--- надополнето: 4 февруари 2014 во 23:59 ---
Ако идеш навистина за 1000 батали ги PSV :)

влече ме коефициентот има 1,90 у спортлајф мош и супер тип ке ја има , мислам дека не треба да се испуште шо не значе дека мора да тепат псв , мое мислење е дека ке тепа и го пишам 100 % ке видете утре ливчето.

знам дека се дудуци ама на 10 утакмици у гости имат 1 победа, мислам дека е ред да ги сомелат камбур, и псв си е псв .
--- надополнето: 4 февруари 2014 во 23:59 ---

влече ме коефициентот има 1,90 у спортлајф мош и супер тип ке ја има , мислам дека не треба да се испуште шо не значе дека мора да тепат псв , мое мислење е дека ке тепа и го пишам 100 % ке видете утре ливчето.

утрото е помудро од ноќта ;)

не би ги играл псв,милан,јунајтед на “сигурно“ па не знам шо да е годинава.

Па Реал шо е една сигурна па шо да ти кажам , против Атлетико лидер у примера моментално... Порто такоџе се катастрофа годинава глеј викендов колку бедно изиграа.. кај ги најде баш овие три утакмици за голем влог ... крајно ризично.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom