Балкански X Factor

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Auuu so siot pamet ovaj misli deka moze da ispee nesto od Zeljko? Ovie samo krevaat ego na pulenive znael - neznael da pee....
Na kraj ke ostanat faggotite posto target grupa na ova show se devojcninja od 13 godini.
Ne se potencira kvalitet ne se kritikuva nekvalitet....Sve vo isto tendzere stavaat.
Ebati komercijalizacija

Lukijan glasovno go izede na nasiot. Ne se treskajte, veza nemase pesnata, mrtvo ispeena..
Dosega ubavo edinstveno na tv sto vidov i slusnav e voditelkata so kratkata kosa.

Taa aleksandra cekam da ja cujam, crnata.

Prv pat gledam i posleden, glupo sou.

Баш ми беше океј Лукијан, ама настапов му беше најлош до сега. Премногу се напиња додека пее, и имаше премногу фалшови.

Лукијан, Алекса и Чато вечерва најслаби.

Lukijan glasovno go izede na nasiot. Ne se treskajte, veza nemase pesnata, mrtvo ispeena..
Dosega ubavo edinstveno na tv sto vidov i slusnav e voditelkata so kratkata kosa.

Нема да ја чуеш таа, испадна минатата емисија! :D

Glupo e za glupo, neka pocni Liga na Sampioni za dve nedeli, ke si pitam kuro dali ke gledam. :P

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Ова шоу ќе трае подолго од изборите на песна што ги правиме на Кајгана. Уште колку натпреварувачи има??? И вака ли ќе ја терат до крај. секоја недела по еден да испаѓа??? Знае ли некој кога ќе заврши???

Жално е колку немате слух за музика некои тука,не значи ако вриштиш дека знаеш да пееш.

Па ајде кажете вие кои имате слух точно кај згрешил, што требал да направи поинаку.

Лукијан пееше фалш, но замислете ситуација дека оној што ја напишал и ја испеал песната е пред вас и ве гледа в очи..Јас не би можел глас да пуштам искрено. Храбро од негова страна.. Харис не ми се допадна, Алекса не сакам ни да го коментирам..Гледајќи го така ја разбирам онаа мисла на Фројд дека најголемата мистерија на светот е жената...Даниел мислам дека достојно се претстави, му лежеше песната секоја чест. Единствено ме иритира она со Џим Кери на крајот, па дури и се соживеа некако со улогата хахах :pos: Кај мене како да се губи жарот за ова шоу не знам зошто...

Ова шоу ќе трае подолго од изборите на песна што ги правиме на Кајгана. Уште колку натпреварувачи има??? И вака ли ќе ја терат до крај. секоја недела по еден да испаѓа??? Знае ли некој кога ќе заврши???

Епа 10 натпреварувачи има, отпаѓа по 1 неделно, стави луфта 2 недели и ете.

Десанка Шакич ? :icon_lol:

Али не,шала на страна ретардирано е зошто женската популација се влажни на коњчето само ради тоа да останува во шоуто,убедливо најслабо пее,а и тој стил што као демек највеќе му лежи,воопшто не му лежи. Тотален фејл е.

Најслабо? Убедливо најслабо? А Харис?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom