Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
1781889_511679142273979_1607218360_n.jpg

procentot na kompletirani pasovi :cuc:

Im veruvav na fanvovite na United sto vikaa pred 4 meseci deka ke tepa Siti ubedlivo pa uplativ pola zivotno zasteduvanje na 4-0 konecen na Siti, pola zivotno zasteduvanje na 5-0 Siti i za sekoj slucaj ako imaat srekja gostive se pozajmiv so lihvari na 3-0 Siti, baska kukjata si ja uplativ na Celzi ne dava gol posto oni se branat samo i ne znaat da napagjaat, ke moze li kaj nekoj da prespijam ?

Sent via Tapatalk from Kartonska Kutija G290 near dom za bedomnici with Spase pekarot and 2 others.

Оди бе бегај, болен еден :pos:

Нападот на Сити вечерва како Бензема да го гледав... Џеко ? Дај молимте дечкото е печен за во PSV, Zenit, некаде... Агуеро клучен играч ќе беше на утакмицава за Сити, ама тоа е, какви продори имаше Навас ама на кого ?

Дембе Бе
Дембу Бом
Дембом Бум
Бомбом Дум
Румдум Дум
Тралала.

Досадно ми е.

Не ги знаеш падежите, никогаш нема да фатиш србинка...

Џеко е преспор за ПЛ, едино ако од клупа влага па тогаш да направи нешто повеќе. Убаво летово му даваа Дортмунд излез од тука, нејќел да намали плата. Ќе си се вратеше во Германија кај што беше цар и крај на муабетот.

Не ги знаеш падежите, никогаш нема да фатиш србинка...
Тоа беше for show.

Номинатив: Демба Ба
Генитив: Дембе Беа
Датив: Демби Бомом
Акузатив: Дембу Бу
Вокатив: За ова не сум сигурен
Интрументал: Дембом Бом
Локатив: Демби Бе (би требало вака да е)

Сеа ова колку србинки ми носи?

Тоа беше for show.

Врање ти е Монт Еверест сеа за сеа :icon_lol:

Тоа беше for show.

ако ти е мал,џабе е....:pos:

Аман бе Рики, ѓоа од Шумадија си, село моје лепше од Париза.

Мануел Пелегрини сонуваше убав сон како Сити буфта по 4-5 гола на утакмица...после се разбуди и го сретна Мурињо. :icon_mrgr:

Ова денес што го видовме беа фудбалски лекции од Мурињо кон Пелегрини. Онаа народната, искористи ги сите слабости на противникот и искорни му го срцето. Буквално сегде каде што имаше дупка во тимот на Сити, Челзи успеа да ги пробие.

За мене лично мен оф д меч беше Гери Кејхил. Знам дека повеќето рековте Немања Матиќ, нешто со што се согласувам, ама ете јас лично мислам дека Гери Кејхил беше човекот на мечот. Во каков само ѕвер се претворил човеков тоа е нешто неверојатно... Дојде ко бек ап опција од Болтон, и тоа мислам ради повреда на некој од стандардниве дефанзивци на Челзи, ама не сум 100% сигурен, али не е битно тоа, битно е дека израсна во еден од најдобрите дефанзивци во светот. Буквално мува не може да прелета покрај него, права машина.

Матиќ... Што да се каже за дечково освен пофални и само пофални зборови. Искина во секој можен сегмент на фудбалската игра, а најбитно од се го искина Јаја Туре, најдобриот играч во светот на таа позиција. Хазард исто страшен, мислам дека 150 километри претрча денеска... Али нема да го забораам дриблингот што му го направи на Забалета во првото полувреме, кога подоцна асистираше до Ето кој ја затресе пречката. Како само го помина Забалета, која брзина човече, каква само антиципација... :cuc:

Мислам да се играа уште три полувремиња дека Сити немаше да даде гол од организирана акција, едино од некој отпадок, или што би се рекло на нашки несакајќи.

Се на се одлична победа за Челзи и мислам дека они ќе ја освојат титулата иако доста се заплеткани работите околу титулата. Сепак мое мислење е дека Челзи ќе ја освои.

И да, сеуште не можам да разберам зошто секој ебан слободен удар во изведува Луиз. Сериозно, не ми е јасно како е можно тоа покрај Азар, Ето, Вилијан, он да шутира слободни удари, да му се намочам у тоа макароните што ги има на глава. Во ред е, има силен удар, ама не може секој слободен удар да го изведува он.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom