Поплаки

Член од
23 август 2010
Мислења
39.965
Поени од реакции
116.575
Ја мислам дека нема потреба да се пишува за Реал, си знаат дечките.

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Спортинг такоџе си знаат.. да не се покусо нели сите фаворити кикснаа ....

Член од
23 август 2010
Мислења
39.965
Поени од реакции
116.575
Значи на сета мака и нервоза у моментов, правам reload na home page на FB како луд, а и тука на Кајгана, и гледам на ФБ ми стига покана за пријател од ЦВЕЌАРА АЛЕКС :tapp: Еј, мамицата у пичка, кај се нервирам ради неспособњациве, видете кој ме аднува, ќе се самозапалам :facepalm::facepalm:

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.248
Поени од реакции
18.454
Значи на сета мака и нервоза у моментов, правам reload na home page на FB како луд, а и тука на Кајгана, и гледам на ФБ ми стига покана за пријател од ЦВЕЌАРА АЛЕКС :tapp: Еј, мамицата у пичка, кај се нервирам ради неспособњациве, видете кој ме аднува, ќе се самозапалам :facepalm::facepalm:
Што е толку страшно тоа, не разбирам која е финтата?

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.248
Поени од реакции
18.454
Моментот коа ќе помислиш дека те аднала некоја пичка а уствари гледаш цвеќара :гик:
Што знаеш, може пичка стои зад тој профил ама срам и е директно да те додаде. Гледај позитивно на работите :icon_mrgr:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.965
Поени од реакции
116.575
Што знаеш, може пичка стои зад тој профил ама срам и е директно да те додаде. Гледај позитивно на работите :icon_mrgr:
Не брат не стои пичка позади тоа, јас сум соголен до гола кожа ради Реал и Ливерпул, а ме аднуваат цвеќари. :D Ај да не спамаме, може сака некој да си поплаче, а верувам дека ги има многу, само од мака не напишале до сега. :icon_mrgr:

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
хаха , цвеќара пак и нее толку лошо.. замисли да те адне погребална служба Марјан-С :eek: (така се вика нашата локална)
Он- 5 минути ми стоеше маусот на Vidal to score and Juventus to Win @2.80 со 10 евра... но што прави глуперда како мене , се предомислува и игра Јуве 1у1 @2 врзана со Атлетико-Реал 3+ на бедни 1.40 ... Билбао можеше 3 само у прво да постигне .... но да не се луди...

Член од
14 април 2012
Мислења
32.987
Поени од реакции
67.807
Ја само искрено го жалам тој сообраќаецот денес што уплати во Куманово, во Златна Копачка.
Жими све.

Стојам у ред да си го подигнам ливчето од Сити GG4+ што го има во Добивка, и другарот дава ливче со 3 утакмици, и уште едно со 2.
Го прашува тој дечкото што работи таму, на едното имаш 4 коефициент, Реал ти е намален коефициент. За колку да го пуштам?
И овој вика, дњаудѕбуа иљади. Колку, го прашува вработениот пак? Ни ја не го чув првиот пат.
И овој вика, 103, и му кажува после со зборови, еден-нула-три.
Еј да ти ебам тоа суеверниот џандар, си мислам, 103 денари, кај ги најде тие 3.
На второто ливче, на дублот, му вика, овде имаш 2.88 коефициент. За колку?
Овој вика, 109. Веќе ми падна и смешно.
Му ги дава касиерот ливчињата, едно по едно, свртени наопаку, а џандаров вадење 2 купчиња пари по иљадарки.

Сфатив дека уплатил 212 000 денари и на едното ливче го има Реал, сигурно. За второто, не знам.

Некако, утеха ми е полицајчето, иако и мене ме сјеба Реал денес.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.965
Поени од реакции
116.575
Ау се прегорел тој начисто, изгледа сакал да го праи Реал шампион, како и ние.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Ау се прегорел тој начисто, изгледа сакал да го праи Реал шампион, како и ние.
Е на овој сеа треба да му стигне покана од некоја цвеќара,а погрбалното нека му биде бес пари:D,каков лудак:tapp:.

Член од
28 април 2009
Мислења
750
Поени од реакции
507
Ја само искрено го жалам тој сообраќаецот денес што уплати во Куманово, во Златна Копачка.
Жими све.

Стојам у ред да си го подигнам ливчето од Сити GG4+ што го има во Добивка, и другарот дава ливче со 3 утакмици, и уште едно со 2.
Го прашува тој дечкото што работи таму, на едното имаш 4 коефициент, Реал ти е намален коефициент. За колку да го пуштам?
И овој вика, дњаудѕбуа иљади. Колку, го прашува вработениот пак? Ни ја не го чув првиот пат.
И овој вика, 103, и му кажува после со зборови, еден-нула-три.
Еј да ти ебам тоа суеверниот џандар, си мислам, 103 денари, кај ги најде тие 3.
На второто ливче, на дублот, му вика, овде имаш 2.88 коефициент. За колку?
Овој вика, 109. Веќе ми падна и смешно.
Му ги дава касиерот ливчињата, едно по едно, свртени наопаку, а џандаров вадење 2 купчиња пари по иљадарки.

Сфатив дека уплатил 212 000 денари и на едното ливче го има Реал, сигурно. За второто, не знам.

Некако, утеха ми е полицајчето, иако и мене ме сјеба Реал денес.
Јас би ти препорачал деновиве пешки да идеш низ Куманово :D

L

Löwe

Гостин
Џандар си е џандар бе. Ни луд не би ставил 100к на Реал на гости кај Билбао, а Билбао сеуште без пораз на домашен терен.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.248
Поени од реакции
18.454
Којзнае и вие, може уплатил во нечие име, од каде кај полицаец толку пари за играње спортска.

Kajgana Shop

На врв Bottom