Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Златна копачка
- Можат да се играт неограничен број парови на едно ливче.
Како кје ги дупам тие на шалтерот![]()

Логично прашање, зашто Лима не го шутирал вториот пенал?
напишав на главното ме паднаа Барса и Јунајтед..а на ова споредното Шалке ГГ,3+, Евертон ГГ, Реал Мадрид Б 3+ и уште Милан Нула до два гола и Малага 3+ ќе чекав ама тое кога ги пишам Болоња неспособните![]()
..вакви утакмици никогаш повеќе нема да ги погодам и заради неписмените болоња останав на нула

.Логично прашање, зашто Лима не го шутирал вториот пенал?
... доста повреди ги мачат домаќините Џинобили Сплитер Леонард ...Сакраменто се тим од сенка доста добра анонимна екипичка , за малку не падна Далас пред 1 вечер, очекувам да биде тесна а можно е и изненаѓење победа на Кралевите..пичку матер..сега уште повеќе ми е мака за Болоња со Удинезе..вакви утакмици никогаш повеќе нема да ги погодам и заради неписмените болоња останав на нула

Џони брат ќе може наредниот викенд да не ме следиш?
Чисто онака, не дека верувам оти баш ТИ си малерот заради кои после 4 добри погодени натпревари од Италија промашив![]()
Se zaebavav be, a ti seriozno pomisli.Роџо од Стајковци брат да не ти е?
Леле колку мразам копуци со 30 утакмици 2+ стаени![]()
Антонио-Сакраменто со хендикеп 2ка у живо ставам покрупно... доста повреди ги мачат домаќините Џинобили Сплитер Леонард ...Сакраменто се тим од сенка доста добра анонимна екипичка , за малку не падна Далас пред 1 вечер, очекувам да биде тесна а можно е и изненаѓење победа на Кралевите..