Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Златна копачка
- Можат да се играт неограничен број парови на едно ливче.
Како кје ги дупам тие на шалтерот :D

Роџо од Стајковци брат да не ти е?

Леле колку мразам копуци со 30 утакмици 2+ стаени:mad::mad::mad:

напишав на главното ме паднаа Барса и Јунајтед..а на ова споредното Шалке ГГ,3+, Евертон ГГ, Реал Мадрид Б 3+ и уште Милан Нула до два гола и Малага 3+ ќе чекав ама тое кога ги пишам Болоња неспособните :D

пичку матер..сега уште повеќе ми е мака за Болоња со Удинезе:facepalm:..вакви утакмици никогаш повеќе нема да ги погодам и заради неписмените болоња останав на нула

За утре ми се гледа како поклонче, Павличенкова - Ерани 1 @ 1,65.

Финале во Париз. Ерани на турниров ги совлада Кнап, Свитолина и Корнет. Со првиве две немаше проблеми, додека со Корнет денес одиграа три часовен натпревар кој го доби Ерани со 2-1 (7-6,3-6,7-6). Вечерва требаше Ерани да го одигра финалето во двојки со Винчи, но предадоа, валда Ерани има предадено да биде одморена за утре. Павличенкова на турниров одигра 4 натпревари и сите ги доби со 2-1 во сетови, но за разлика од Ерани со многу појаки тенисерки, Скиавоне, Суарез Наваро, Кербер и Шарапова. Според мене Павличенкова утре има добра шанса да ја освои титулата, реално гледано Ерани нема некоја игра со која може да и се спротистави, ќе треба ептен лошо да игра Павличенкова за да загуби. Првичниот коефициент на бет365 беше 1,80 ама одма го паднаја.

Инаку мислам дека може и да се врзи со Атлетико Мадрид и Спортинг. Мислам дека двете екипи ќе го искористат тоа што нивните противници во битка за титулата кикснаа денес.

А мислевме нема шанси одма да се повтори прошлиот викенд а ова денес беше уште полошо. По поразот на Барселона CEOта на најпознатите светски кладилници си уплатиле за приватен карипски остров. :D

Beal 16.5 +
Anaheim 1!
Uplata 1000den

Sent from my HTC One using Tapatalk

Логично прашање, зашто Лима не го шутирал вториот пенал?

Сакаше, ама се запењави овој идиотот Кардозо, ја зема топката и Лима мирно се повлече. Глупак невиден, 3 месеци нема играно тој најде да шутира. Да видите само каков залет зема глупав, се гледаше дека ќе промаши, ко мало дете беше уплашен, се мислеше кај да шутира дур трчаше, му ебам скапаницата глупа.
--- надополнето: 2 февруари 2014 во 02:02 ---
Нема сила што ќе го запре Реал утре да му го нанесе првиот пораз на Билбао дома.

Антонио-Сакраменто со хендикеп 2ка у живо ставам покрупно :cenzura: ... доста повреди ги мачат домаќините Џинобили Сплитер Леонард ...Сакраменто се тим од сенка доста добра анонимна екипичка , за малку не падна Далас пред 1 вечер, очекувам да биде тесна а можно е и изненаѓење победа на Кралевите..

пичку матер..сега уште повеќе ми е мака за Болоња со Удинезе:facepalm:..вакви утакмици никогаш повеќе нема да ги погодам и заради неписмените болоња останав на нула

Џони брат ќе може наредниот викенд да не ме следиш :icon_lol: ?

Чисто онака, не дека верувам оти баш ТИ си малерот заради кои после 4 добри погодени натпревари од Италија промашив :unsure:

Џони брат ќе може наредниот викенд да не ме следиш :icon_lol: ?

Чисто онака, не дека верувам оти баш ТИ си малерот заради кои после 4 добри погодени натпревари од Италија промашив :unsure:

знам ама стварно добро наликуваше натпреварот за X..од сите можни аспекти X му одговараше на двата тима ама јбг..

за Утре:

Ливерпул-ГГ
Рома-ГГ
Брага-0-2 гола
Рен-Лион-0-2 гола
Билбао-Мадрид 1X
Јувентус-Интер ГГ,3+

Антонио-Сакраменто со хендикеп 2ка у живо ставам покрупно :cenzura: ... доста повреди ги мачат домаќините Џинобили Сплитер Леонард ...Сакраменто се тим од сенка доста добра анонимна екипичка , за малку не падна Далас пред 1 вечер, очекувам да биде тесна а можно е и изненаѓење победа на Кралевите..

95-93 :cool:
Имаа напад за победа Кингс на крај.. немаа среќа требаше да добијат.. сепак со хендикеп полесна двојка немало никогаш ....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom