Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Будејовице 2-3 у последната минута...ете го 6 коефициент

Да ти ебам фудбалот ретардиран да ти ебам

Њукасл губе од Сандерленд а за Јунајтед нема шо да се каже...фаќаш 6 коефициент паѓаш на 1.83

ДА ВИ ЕБАМ МАТЕР ЕДЕН СТОУК НЕМОЖЕ ДА ГО ПОБЕДИТЕ

Како ги дупат судииве на Будучност 4 гола им поништуваат во второ вака онака ке тепаат Гер 2-3 пати и пробивање несудат а јас сакам да ја фатам 2ка

Посмешна екипа од Порто у последно не сум гледал :гомце:

У кои кладилници даваат пари ако утнеш една утакмица а имаш голем коефициент на тикет фатен?

Ајде едноминутно молчење за кретените како мене што играат екипи како Раднички Крагујевац.

Мислев дека сум само јас. :(

Човече, тие Шолнок играат без тројцата најдобри кошаркари и водат 5000 разлика у гости со Раднички. Глеј им скор у гости на Шолнок бе, баш сеа со Варман зборевме на ФБ, местачка лига е ова матер да им ебам.

Какво ливче имав и кај го видов , кај го послушав Мондоико со неговите Италјански експертизи и типот X на Болоња-Удинезе, додуша јас сум крив тој арно си напиша :D..ајде Барса и Јунајтед што ме паднаа на главното туку не ни се изнервирав..двете како лесно си изгубија секоја чест,алал нека му е..бравос така треба , дај боже титула да не видите 50 години пичка ви матер ваша

Какво ливче имав и кај го видов , кај го послушав Мондоико со неговите Италјански експертизи и типот X на Болоња-Удинезе, додуша јас сум крив тој арно си напиша :D..ајде Барса и Јунајтед што ме паднаа на главното туку не ни се изнервирав..двете како лесно си изгубија секоја чест,алал нека му е..бравос така треба , дај боже титула да не видите 50 години пичка ви матер ваша

Чекај сега, само на Удинезе падна или и на Барса и Јунајтед а оваа ја спомена колку да треснеш нешто :D ?

Иначе, бап сега ќе пишав ме изненади двојката на Удинезе. Не ги мислав за толку утепани Болоња, ама ме излажа нерешеното што го извадија минатото коло кај Сампдорија во 90та од пенал. Сепак ова поставува одлична основа за наредното коло во Италија каде што има натпревари за :drk:

Златна копачка
- Можат да се играт неограничен број парови на едно ливче.
Како кје ги дупам тие на шалтерот :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom