Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Седам у Енрико и еден експерт од соседната маса го сере Догвил, не му бил визуелно добар. Што да му закачам, нож или вилушка во глава?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
Џереми Ајронс ќе биде Алфред во Супермен 2. Солиден избор. Иако филмов треба да трае 5 саати за да ги прикаже сите ликови што ги има кастнато..ок не се бунам за одлукава.

Е сега пази ова. Џеси Ајзенбег (По Брејкинг Бед име амин) ќе биде Лекс Лутор.

Значи мил ми е актеров и сакам да го гледам во филмови ама ова е катастрофа одлука. Мислам дека Џеси би бил сосема солиден млад Лекс Лутор пред да ја изгуби косата, ма да еве можам да си го замислам и ќелав и пак да изгелда добро како Лутор..аааама ако Бетмен е стар и истрошен, по некоја логика не би требало и тајм-лајнов кај Супермен да биде таков, со троа постар Лутор ? Марвел удира, Марвел мачка.. ДЦ франшиза се прави со години.. не се прави со еден филм.. сега очекувам и Аквамен да го кастнат во филмот и уште некој рандом човече од стрип од 50тите и филмот да го преименуваат Superman 2: Electric Boogaloo
--- надополнето: 31 јануари 2014 во 19:29 ---
Уствари има смисла.

-Zack..who do the fans to want to play Luthor ?
-I don't know..some Heisenberg dude.. ? But I can't seem to find an actor with his name..
-Do you mean Eisenberg ?
-..Yes ! That must be it ! Cast him as Luthor ! The fans will love it !!!

H

HoT IcE

Гостин
Moneyball со Бред Пит го има гледано некој? Го симнувам да го гледам деновиве.
Онака на кратко, Black Swan добро филмче, ептен добро.
American Hustle беше онака, мех, можеше и подобро.
Следен на листа е Dallas Buyers.

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
American Hustle можел да биде и добра комедија во стилот на Волкот од Волстрит. Иначе го гледав The Prestige, стварно добар филм со одлични актери и добра приказна. Секој што сака малку магија и трикови би му го препорачал да го погледне. Иако ликовите одат до екстремност за да ги остварат своите цели во филмот ипак е интересен, и крајот е така изненадувачки и непредвидлив, нешто у стилот на Now You See Me. Мајкл Кејн глуми во двата, he loves magic I guess:icon_lol:

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.117
Поени од реакции
9.067
Лоша споредба, добар си е Џеси :)
Добар беше во The Social Network но за Lex Luthor не одговара. Освен ако има 2 актера па овој да го глуми во млади години тогаш ќе можам да го проголтам.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Enders Game.. ili sto bi rekol Mara: Boooo glup film.

млаѓи бомба

п.с. Волкот од вол стрит не ми се допадна, ама баш ич.

За оскарите едно знам, волкот не зема.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
млаѓи бомба

п.с. Волкот од вол стрит не ми се допадна, ама баш ич.

За оскарите едно знам, волкот не зема.
Јас пред 3 дена го изгледав првиот саат од филмот и собирам храброст да го догледам деновиве

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Јас пред 3 дена го изгледав првиот саат од филмот и собирам храброст да го догледам деновиве

ја го исклучив после 1 час, многу досаден ми беше.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.992
Поени од реакции
37.279
Вотче и Мило - ќе ве дружам и јас на курсот за Скандинавската кинематографија. Се мислев, зошто веќе бев пријавен за курс: Модернизам и Постмодернизам кој ми почна неделава, не бев сигурен дали ќе можам да следам два напоредно. Ама испадна дека овој за Модерната не е многу „захтевен“, па зш да не! Едвај чекам да почне! :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom