RickyLFC9
Модератор
Чекај бе да му јебем, ќе урламе у фан клубов коа ќе потпишеPotpisa li be mamlazov od Ukraina ili gho drvikuri uste?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чекај бе да му јебем, ќе урламе у фан клубов коа ќе потпишеPotpisa li be mamlazov od Ukraina ili gho drvikuri uste?
Според Мирор, Тотенхем пратиле понуда за Конопот во последен момент![]()
Искрено, не ми е грижа и ако не дојди. Кажав ја, повеќе сакам дмц/мц.Реина на 25 и Мињоле на 25 ти е како Касиљас еден ден со Томе Пачоски цела кариера
--- надополнето: 30 јануари 2014 во 16:56 ---
Нема врска ова, сериозно ти кажувам. Глупости се сега повеќето ствари на нет, да испаднат паметни и твитерашиве...па лупаат дезинформации.
СкајСпортс паметни се праатНема врска ова, сериозно ти кажувам. Глупости се сега повеќето ствари на нет, да испаднат паметни и твитерашиве...па лупаат дезинформации.
i jas sakam takov bar edenИскрено, не ми е грижа и ако не дојди. Кажав ја, повеќе сакам дмц/мц.
Абе шо се секираш за Конопот? Утре дур да станиш и го испиеш млекцето, трансферот ќе биди готов...Ama uste nema nisto oficijalno deka stail potpis.
i jas sakam takov bar eden
Брат, не дека верувам баш у ова, али сите викате дека се глупости пошто од твитер почнале, али сеа од едни до други медиуми, стигна до Скај. Не гледам како ова прави разлика од нашето што исто почна на твитер, се прошири до познати медиуми и пак стигна до Скај.Не, ти се правиш паметен.
Брат, не дека верувам баш у ова, али сите викате дека се глупости пошто од твитер почнале, али сеа од едни до други медиуми, стигна до Скај. Не гледам како ова прави разлика од нашето што исто почна на твитер, се прошири до познати медиуми и пак стигна до Скај.