Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Уште ли со споредбава Реина-Мињоле?

Како може да се споредуваат голман кој со Виљареал бил трети у Примера со голман кој секогаш се борел за опстанок? Ај тоа налет. Како може да се споредува голман кој од 24 години до 27 години има земено 3 златни копачки со голман кој на 26 години почиња кариера у голем клуб ?
Ај и тоа налет. Реина до 26 години има земено 5-6 титули што со Ливерпул што со Виљареал..овој е табула раза.
Дај немојте вакви споредби,исто ко Брендан со Рафа да го споредувате и да викате дека Брендан е подобар. Далеку од тоа дека Мињоле е лош голман али со Реина неможе да се споредат во глобала. Моментално овој на 31 и овој на 25 се тука негде, али Реина на 25 и Мињоле на 25 аууу .Како ферари и југо.

Иначе КОНОПЈАНКА ААААААААААААААААААА !!:P(y)

Реина на 25 и Мињоле на 25 ти е како Касиљас еден ден со Томе Пачоски цела кариера :)
--- надополнето: 30 јануари 2014 во 16:56 ---
Според Мирор, Тотенхем пратиле понуда за Конопот во последен момент :facepalm:

Нема врска ова, сериозно ти кажувам. Глупости се сега повеќето ствари на нет, да испаднат паметни и твитерашиве...па лупаат дезинформации.

Реина на 25 и Мињоле на 25 ти е како Касиљас еден ден со Томе Пачоски цела кариера :)
--- надополнето: 30 јануари 2014 во 16:56 ---

Нема врска ова, сериозно ти кажувам. Глупости се сега повеќето ствари на нет, да испаднат паметни и твитерашиве...па лупаат дезинформации.
Искрено, не ми е грижа и ако не дојди. Кажав ја, повеќе сакам дмц/мц.

СкајСпортс паметни се праат :unsure:

Ama uste nema nisto oficijalno deka stail potpis.

i jas sakam takov bar eden
Абе шо се секираш за Конопот? Утре дур да станиш и го испиеш млекцето, трансферот ќе биди готов... :D
Јас сакам 2-ца срединаши. Овај немора да иди. Незнам шо толку се запнале... :unsure:

Не, ти се правиш паметен.
Брат, не дека верувам баш у ова, али сите викате дека се глупости пошто од твитер почнале, али сеа од едни до други медиуми, стигна до Скај. Не гледам како ова прави разлика од нашето што исто почна на твитер, се прошири до познати медиуми и пак стигна до Скај.

Брат, не дека верувам баш у ова, али сите викате дека се глупости пошто од твитер почнале, али сеа од едни до други медиуми, стигна до Скај. Не гледам како ова прави разлика од нашето што исто почна на твитер, се прошири до познати медиуми и пак стигна до Скај.

Треба да препознаеш точна информација!;)

Абе ова ти е ко со Мињоле, ако прими гол - срање е, ако одбрани - тоа му е работа.

Епа исто, ако иде у Тотенхем - у право бев, ако иде у Ливерпул - пак победувам пошто тоа го сакав :P

Не очајувајте до толку али твитов ме плаши....

Ben Smith @BenSmithBBC 3m
There are no plans to fly Konoplyanka back to UK. If #LFC do this deal for him, it will all be done out in Ukraine. #DeadlineDay

Тоа што ме плаши е IF

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom