Фан Клуб: Фиорентина

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Охохооо...ќе го мења потписот за некоја недела :D Значи Матри треба уште 5 гола да даде за да го смени !!!
Иначе Фиорентина сака уште еден играч од Милан, Мексес. Мене искрено кај овој играч одсекогаш ме нервирал темпераментот, а како играч Мексес е супер квалитетен

ако, нема проблем ќе мењаме и потпис и ќе ставам аватар како што вие сакате до крај на сезона.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Агентот на Мусачо вели дека му се допаѓа идејата да игра за Фиорентина кој тим кој многу бргу се развива во голем клуб, но сепак неговата цена е 18/20 милиони бид. има договор до 2018... Сепак не ја исклучува можноста и за ова зимо, но поверојатно е тоа да се случи на лето. Инаку Мусачо сака повторно да игра со Борха и Гонзало во ист тим кои му се стари пријатели...

Многу е висока цената инаку до сега се чудев зошто не го доведоа Праде и Мачија, бидејки 100% сум сигурен дека им беше прв пик и неколку пати разговараа за трансфер ова зимо...
--- надополнето: 22 јануари 2014 во 15:47 ---
Добра вест, е тоа шо се изјаснил Монтела... Го сака Видич ова зимо и никој друг...
А уште подобра вест е дека Данте е пред трансфер во Манчестер :icon_lol:

Еве линк од српски медиум: http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=01&dd=22&nav_id=802987

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
тешко Видиќ ,многу тешко
--- надополнето: 22 јануари 2014 во 23:08 ---
тешко Видиќ ,многу тешко

Член од
29 јануари 2008
Мислења
821
Поени од реакции
410
Монтела пак сака да знае кој се можностите за да се донесат Пандев или Џемаили. Договорен е и состанок деновиве со претставници од наполи на кој ќе се разгледа било каква можност некој од нив да се пресели во фиренца. Инаку Видич ако доаѓа тоа би било на лето сеа за сеа нема никакви шанси.

Член од
12 март 2013
Мислења
757
Поени од реакции
1.196
Видиќ е искусен ама стар е и спор,за нас Мусачо е таман за у одбрана,али и сега не сме лоши,Савиќ и Родригез играат на ниво и еве 6 утакмици немаме гол примено

а како беа уфилмани фановиве на Милан,па ќе не отварале како незнам што у купов,па ова па она а сироти тие забраеле дека мора да го поминат Удинезе за да играат со нас :facepalm: која беда се и клубот и фановите :tapp:

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Мусачио,Видич,Мексес,Кабул,Даинели,Палета,Астори,Кришито...ова се имињата што кружат највеќе за бек. Но не би ме чудело тоа да биде и некој кој го немаат посочено медиумите, некој на кого се работи тајно

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Мусачио,Видич,Мексес,Кабул,Даинели,Палета,Астори,Кришито...ова се имињата што кружат највеќе за бек. Но не би ме чудело тоа да биде и некој кој го немаат посочено медиумите, некој на кого се работи тајно
Батка може да пишеш веројатен состав за вечерва ? Со прва постава ќе излезете? Навивам за вас...

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Видиќ е искусен ама стар е и спор,за нас Мусачо е таман за у одбрана,али и сега не сме лоши,Савиќ и Родригез играат на ниво и еве 6 утакмици немаме гол примено

а како беа уфилмани фановиве на Милан,па ќе не отварале како незнам што у купов,па ова па она а сироти тие забраеле дека мора да го поминат Удинезе за да играат со нас :facepalm: која беда се и клубот и фановите :tapp:
Oстај тоа... јас сум загрижен, ни се падна потешкиот противник :pos:

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Гомез почна да тренира, би требало во недела да е на клупа или најдоцна следната утакмица!
--- надополнето: 23 јануари 2014 во 19:42 ---
Гомез почна да тренира, би требало во недела да е на клупа или најдоцна следната утакмица!
--- надополнето: 23 јануари 2014 во 19:44 ---
Батка може да пишеш веројатен состав за вечерва ? Со прва постава ќе излезете? Навивам за вас...
Друже официјалниот состав уште не е објавен но се најавува состав со 7-8 првотимци и другите се квалитетни играчи како Иличиќ,Жоакин,Аквилани...така да би требало да е сигурен 1, ако ме прашуваш за кладилница.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Уште ништо не се знае, важно во моментов е во Фиренца. Линк
Сигурно не е на одмор во Фиренца како шо пишуваа повеќе портали... За ден-два го чека утакмица во Премиер лигата ?!

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.686
Поени од реакции
88.656
Сигурно не е на одмор во Фиренца како шо пишуваа повеќе портали... За ден-два го чека утакмица во Премиер лигата ?!
Во Англија викендов се игра ФА купот, а колку што гледам на Резултати Тотенхем нема да игра... нареден меч на тимот е во Среда против Сити. Можно е да на одмор, ништо не се знае засега. Ди Марцио ништо нема објавено за ова

Kajgana Shop

На врв Bottom