Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Сигурно не е на одмор во Фиренца како шо пишуваа повеќе портали... За ден-два го чека утакмица во Премиер лигата ?!
Повреден е, играше за младиот тим на Тотенхем и сигурно му дале одмор да не се порефорсира и си отишол на одмор.

И што сте го оставиле бе Андерсон што сака да носи име на дрес, кај распрден тој уште вие сте го попалиле :D

Повреден е, играше за младиот тим на Тотенхем и сигурно му дале одмор да не се порефорсира и си отишол на одмор.

И што сте го оставиле бе Андерсон што сака да носи име на дрес, кај распрден тој уште вие сте го попалиле :D

Aбе он нека игра како да е платен 31 милион од Ферги, има потенцијална средина да докаже дека Ферги не грешел пред 7 години... А шо ќе му пишува на дресо и која бројка ќе носи(88) ич на оној не ми е :icon_mrgr:
--- надополнето: 25 јануари 2014 во 00:44 ---
А инаку ова со Вертонген од нигде излезе... а и не знаев дека бил повреден, може стварно сред зимо му текнало да оди на одмор во Фиренца :pos:

Aбе он нека игра како да е платен 31 милион од Ферги, има потенцијална средина да докаже дека Ферги не грешел пред 7 години... А шо ќе му пишува на дресо и која бројка ќе носи(88) ич на оној не ми е :icon_mrgr:
Баш ме интересира како ќе изигра, ќе игра ли од старт или клупа, имате инфо нешто? Битно е дека добивате многу позитивен карактер во соблекувалната, единствен играч што успеваше да го насмее Фергусон кога ќе беше ифрит лут.

Со Џенова ќе биде резерва 100%... и најверојатно и ќе влезе во игра во второ полувреме :)

За утре многу ме плаши отсуството на Борха,Гонзало и нормално Роси и Гомез...ќе биде многу тешко утре. Андерсон најверојатно ќе биде повикан за овој натпревар

За утре многу ме плаши отсуството на Борха,Гонзало и нормално Роси и Гомез...ќе биде многу тешко утре. Андерсон најверојатно ќе биде повикан за овој натпревар

Kaртоните ли пак со Гонзало, аман !!! :mad:
Борха ќе го покријат Аквилани и Мати, ама Гонзало... е тоа ме плаши и мене :facepalm:
Ајдете бе не се секирајте Матри е тука :vozbud:

Kaртоните ли пак со Гонзало, аман !!! :mad:
Борха ќе го покријат Аквилани и Мати, ама Гонзало... е тоа ме плаши и мене :facepalm:
Ајдете бе не се секирајте Матри е тука :vozbud:

Neka ne te plasi za Gonzalo..Compper e tuka( 6utakmici ima startuvano, site 6 gi tepavme)taka da ne beri ti.. utre Cuadrado momceto ke izgazi desno si igra, Vargas levo Matri u sredina.. sekako sme jaki

Борха многу фали за денес...мора да го замени некој достојно, Фернандез и Аквилани да одиграат најдобро оваа сезона. Фернандез полека влага во многу добра форма. Да се надеваме...

Да ја пишам ли слободно кец у кладилница уште за неа се мислам, ајде кажувајте тука :)

Mn povredeni igraci upm, ama mislam deka nema da imame problem so Genova. I redno vreme e da tepame koga ke kiksne nekoja konkurentna ekipa.

deneska mora da tepame i da se doblizime do 3 mesto.

Мати последните 3 утакмици игра на најдобро ниво од кога е дојден во Фиорентина , доволно говори податокот шо од прва постава го истурка за сега оваа сезона незабележливиот Аквилани...

Нема креативец во средина, играме со Амброзини,Пизаро,Аквилани, Мати е на клупа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom