Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Добро засилување ќе ви биде Матри.Остајте тоа што не играше добро во Милан,распашана команда им е тимов сезонава,не се знае кој плаќа,кој пие.Ако веќе го оценувате глејте ги настапите во Каљари и во Јувентус.Во Јуве имаше одлични две сезони,последната беше и повреден,му падна формата,али пак даде клучни голови во неколку натпревари.
Дури на Конте не ни му беше по ќејф тоа што се продаде,али таква понуда од Милан од 12 милиони не се одбиваше.Се на се ако си ја врати формата и ако го уклопи Монтела во формација каде средниот ред ќе го храни со топки,ќе ви биде од огромна корист.

Абе остај ги душмани...криво им е, дека Фиорентина прави одличен тим и има одличен проект, еден од најдобрите во Италија. Иначе искрено, подобро да имаш играч од типот на Матри во тим, отколку идиот и будала како балотели кој ќе те кошта бодови ради црвени картони и недолично однесување

Mатри ми беше еден од најдобрите напаѓачи во Италија додека играше за Каљари... Мислам дека добро ќе се снајде кај нас затоа што цел тим работи за напаѓачите... А таков профил како Матри ни фали цела сезона бидејки Гомез е повреден и ни треба некој чекач во шеснаесетник кој би користел топките од Валеро,Жоакин, Мати, Квадрадо...
Иако очекувам после враќањето на Гомез да биде негова замена... Ама да оставиме сам да си го каже своето, и онака ништо не губиме без пари е... ако се докаже само профит може да сме :pos:

Абе остај ги душмани...криво им е, дека Фиорентина прави одличен тим и има одличен проект, еден од најдобрите во Италија. Иначе искрено, подобро да имаш играч од типот на Матри во тим, отколку идиот и будала како балотели кој ќе те кошта бодови ради црвени картони и недолично однесување
:facepalm::tapp::facepalm:

Читавте нешто како младиот талент Антонио Санабиа кој од Барса ќе потпише во Рома, ќе бил пратен кај вас на позајмица ?
Мене не ми се верува бидејќи дечкото има само 17 години и тешко дека ќе се наигра во Фиренца

ако видите аир од матри частам пиво јас

1507813_501468096628417_1105429340_n.jpg

Ако даде повеќе од 7 гола до крајот на ова првенство частиш!!!

Cestitki za Anderson, denes pregledi, no poradi rabotnata dozvola, slednata nedela ke go oficijalizirate transferot.

Андерсон моментално во Фиренца! Браво Масиа,браво Праде. Очекувам до крајот на јануар еден добар бек.

мислиш централен бек... а тој да биде видич или мусачо :sneaky:

Повеќе ми иде на Мусачио. Видич има голема плата,а Мојс изјави дека нема да го пушти до јуни. Ќе видиме, може да изненадат МАсиа и Праде како со Андерсон

Повеќе ми иде на Мусачио. Видич има голема плата,а Мојс изјави дека нема да го пушти до јуни. Ќе видиме, може да изненадат МАсиа и Праде како со Андерсон

Видиќ нема шанса да си оди сега ама мислам дека нема ни на лето да си замине поради тоа што се очекува Рио да се пензионира, додека за Андерсон се знаеше дека ќе си оди зошто во цела полусезона имаше одиграно само пет натправари вкупно и во Премиер лигата и во ЛШ од кој на само на два беше стартер. Како и да е честито нека ви е новиот играч Андерсон и се надевам дека ќе успее кај вас.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom