Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Реков дека ме плаши одбраната !!! аман веќе, купете дефанзивец у пичку матер !!! го нема Гонзало и распад екипа !!!
Само не ми е јасно шо сака Монтела со Амброзини ?! Креативност нула !!! Иако Амбросини беше главен иницијатор со борбеноста за двата гола, сепак Мати мора во игра,МОРА !!!
а Матри ?! Браво бе дечко... одлично се движи открива, навлекува одбранбени, едноставно одамна ни фалеше ваков играч, се надевам дека одличната игра ќе ја круниса со гол !!!
А судијата све по списку да му јебем !!!

Да не го земевте нашето прасе за конкуренција на Аквилани немаше да даде хет трик :vozbud:

Еве го бе АндоЊ , кој рече дека на клупа го нема?

Браво за Матри ептен ми е кејф што игра добро баш би сакал да дае гол

:cuc: Аквилани, се знае чива школа е :)

Еве го бе АндоЊ , кој рече дека на клупа го нема?

Браво за Матри ептен ми е кејф што игра добро баш би сакал да дае гол

:cuc: Аквилани, се знае чива школа е :)

Не го даваше на резултати во измени...

ц ц ц... Дела Вале инвестирај бе ... аман да ти е*ам и одбрана и све !!! :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
--- надополнето: 26 јануари 2014 во 22:52 ---
Непостоечки пенал, втор гол од фсајд, поништен РЕГУЛАРЕН гол за 3:2 на аквиланти...
156224_769470336415189_1149635586_n.jpg

Ама и преку ова ќе поминевме да немавме, катастрофална ма не е ни одбрана :mad::mad::mad::mad:

abe begaj, doma da primis tri gola, i ne znam sto e rabotava, morase da se iskoristi kiksot na napoli, kako da se nadevas na 3 mesto koga ne mozeme vo vakva situacija da im napraime pritisok na napoli. Kiksnaa oni veke 2 uakmici, ke im pomine losiot period. Ali toa e, ednostavno ne moze da se napravi toj iscekor. Steta
--- надополнето: 26 јануари 2014 во 22:58 ---
A za sudenjeto iskreno i ne ocekuvav da bide nesto na nivo, posle ona vcera so Juventus ne me ni cudi, na buljasite eden crven im dale u poslednive 3 godni i oni odma bojkotiraat, odma vrsat pritisok vrz sudiite, cela liga e za potsmev, na koe derege ja dovedoa, germanija a i francija za nekoja sezona ke bidat so podobar rejting. ama toa e koga nekoi ekipi odat so filozofijata, namesto da bidam podobar daj da gi unistam protivnicite.

штета штета! баш ми е криво, кога имаше можност Фиорентина да дојде на -1 они се усраа :(
Не сакам да баксузирам али Фиорентина ако заврши пак четврта (лани виша сила беше против нив), оваа година па повреди :(, ќе биде најголем губитник во Италија од кога им се скрати 1 место за ЛШ

Ете што значи кога не игра Борха и Гонзало, да не зборам за Гомез и Роси. Практично ни еднаш оваа сезона Фиорентина не може да го извади најакиот состав. Судииве не ги коментирам, чим не досудува чист гол на Аквилани, пенал кај што нема никаков контакт и голот втор на Џенова од офсајд, тогаш све е јасно дека судијата не е ни за Ц2. Срамота гомела. Единствена кривица е што управата не донесе адекватен играч во одбрана. Како и да е, продолжуваме даље, можеме до тоа 3то место

Ете што значи кога не игра Борха и Гонзало, да не зборам за Гомез и Роси. Практично ни еднаш оваа сезона Фиорентина не може да го извади најакиот состав. Судииве не ги коментирам, чим не досудува чист гол на Аквилани, пенал кај што нема никаков контакт и голот втор на Џенова од офсајд, тогаш све е јасно дека судијата не е ни за Ц2. Срамота гомела. Единствена кривица е што управата не донесе адекватен играч во одбрана. Како и да е, продолжуваме даље, можеме до тоа 3то место

Tи ми се лутиш, кога го пцујам Дела Вале... поминавме преку сите катастрофални грешки од судијата, водевме 3:2 и на крај тоа шо немаме одбрана дојде до резултатот...
Еве уше 2-3 дена до крај преодниот рок и на крај ќе ни убацат некој Дијаките или Даинели за минималец, аман веќе... АМАН !!! Иако заштедивме шо ги доведовме без пари Матри и Андерсон, ама нема, не дозволува да се инвестира паметен потег... А Праде сега бара само решенија, штета не е до него, он знае шо треба... :mad:

Не е лесно да се донесе некој многу квалитетен во јануари. За на лето пралираат топ дефанзивец, како што направија со Гомез. И не е дека не инвестира, пазарот не нуди премногу во овор преоден рок.

Диаките од Сандерленд сте го земале... ете ви дефанзивец :D

Диаките од Сандерленд сте го земале... ете ви дефанзивец :D
Абе дефанзивец ипол... полага веќе за 2... знаев дека ќе останеме со таквото во рацете, али од две лоши работи избравме подобрата, бар не е даинели или канаваро...:facepalm:

Абе дефанзивец ипол... полага веќе за 2... знаев дека ќе останеме со таквото во рацете, али од две лоши работи избравме подобрата, бар не е даинели или канаваро...:facepalm:

Ako nisto drugo, barem ima iskustvo vo Serija A

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom