F
FARANG
Гостин
обезбедивме?мислиш на кинеските кредити што ги земаат за автопатите?
кинески кредити за кинески фирми да ги градат автопатите...како е тоа инвестиција?
Na kraj kinezite asfaltot doma da ne si go zimaat?
обезбедивме?мислиш на кинеските кредити што ги земаат за автопатите?
кинески кредити за кинески фирми да ги градат автопатите...како е тоа инвестиција?
Samo 50% od rabotata ke ja rabotat kinezi, sto so ogled na povolnosta na kreditot e odlicno.za kreditite sto prethotno bea zimani od evropska unija, nasi firmi nemozea ni da konkuriraat,posto uslovite bea mnogu strogi, da ne zboram za kamatite koi bea duplo povisoki.Na kraj kinezite asfaltot doma da ne si go zimaat?
за асфалтот се ми се чини дека ќе речат дека мора да се даде под концесија. народот ќе го враќа кредитот и каматите,'само пола' од работата ќе ја праат кинезите и на крај некој друг ќе ја добие концесијата.Na kraj kinezite asfaltot doma da ne si go zimaat?
за асфалтот се ми се чини дека ќе речат дека мора да се даде под концесија. народот ќе го враќа кредитот и каматите,'само пола' од работата ќе ја праат кинезите и на крај некој друг ќе ја добие концесијата.
баш добра инвестиција,само не за македонскиот народ
Дај и за италијанциве во ТИРЗ Тетово најди некоја замерка...вака некако половично.Луѓето веќе од кога со години работат таму, они сега отишле лента да сечат.
Избори се ближат.
Не сум запознаен со нив, а со оваа глупост на сечење лента во Штип пред избори, години откако е отворена фабриката сум и затоа давам "замерка".Дај и за италијанциве во ТИРЗ Тетово најди некоја замерка...вака некако половично.
Ако пред секои избори се отвараат фабрки, дај боже секоја година да има нови...
Еве на Алфа го спомнале и тоа.Не сум запознаен со нив, а со оваа глупост на сечење лента во Штип пред избори, години откако е отворена фабриката сум и затоа давам "замерка".
Шест милиони евра и нови 1.500 вработувања