Breaking Bad

• Креатор на темата Креатор на темата Psyside
  • Време на започнување Време на започнување
Ја догледав пред некој ден и навистина е една од најдобрите серии што ги имам гледано. Малку крвава за мој вкус (ја сакам крв како во Херкул Поаро, да се гледа дека не е настварно), ама добра. (y)

Еј момци, почнав да ја гледам, 2ра сезона стигнав е сега преводот ме заебава, на македонски го има на нет ама тој касне сегаде е ист од сите сајтови, има некој на македонски добар што не касни? Треба секоја секунда да го фраќам, ми се здрвија рацете.

Фала однапред!

Еј момци, почнав да ја гледам, 2ра сезона стигнав е сега преводот ме заебава, на македонски го има на нет ама тој касне сегаде е ист од сите сајтови, има некој на македонски добар што не касни? Треба секоја секунда да го фраќам, ми се здрвија рацете.

Фала однапред!
А да пробаш да го гледаш со српски превод, веројатно го нема тој проблем кај српските преводи

А да пробаш да го гледаш со српски превод, веројатно го нема тој
проблем кај српските преводи
Сакав стрикно македонски, многу по убаво е, али добро ако нема решеније тоа е, ќе сменам ...

Сакав стрикно македонски, многу по убаво е, али добро ако нема решеније тоа е, ќе сменам ...

Пошто викаш си ја гледал серијава со македонски превод, како беше преведен насловов на серијава ? (ако воопшто бил преведен)

Пошто викаш си ја гледал серијава со македонски превод, како беше преведен насловов на серијава ? (ако воопшто бил преведен)

В обувките на Сатаната :pos:

В обувките на Сатаната беше преведена во Бугарија кога ја прикажуваа нивните телевизии, во Србија беше преведена како Чиста хемија

Мислам оти беше ''Како станав негативец''. :)

Нема некој точен превод ама мене некако најреално ми звучи "Станување лош'' ако идеме во буквален превод, колку само лошо звучи :icon_mrgr:

Готов сум.

#ThankingBad; 10/10.

Felina-Breaking-Bad.jpg

I may join you now. :)

Фала однапред!
Симни си BS player автоматски ти наоѓа превод, има македонски и ако не ти се совпаѓа можеш сам да си го наместиш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom