А да пробаш да го гледаш со српски превод, веројатно го нема тој проблем кај српските преводиЕј момци, почнав да ја гледам, 2ра сезона стигнав е сега преводот ме заебава, на македонски го има на нет ама тој касне сегаде е ист од сите сајтови, има некој на македонски добар што не касни? Треба секоја секунда да го фраќам, ми се здрвија рацете.
Фала однапред!
Сакав стрикно македонски, многу по убаво е, али добро ако нема решеније тоа е, ќе сменам ...А да пробаш да го гледаш со српски превод, веројатно го нема тој
проблем кај српските преводи
Пошто викаш си ја гледал серијава со македонски превод, како беше преведен насловов на серијава ? (ако воопшто бил преведен)Сакав стрикно македонски, многу по убаво е, али добро ако нема решеније тоа е, ќе сменам ...
Пошто викаш си ја гледал серијава со македонски превод, како беше преведен насловов на серијава ? (ако воопшто бил преведен)
Пошто викаш си ја гледал серијава со македонски превод, како беше преведен насловов на серијава ? (ако воопшто бил преведен)
Симни си BS player автоматски ти наоѓа превод, има македонски и ако не ти се совпаѓа можеш сам да си го наместиш.Еј момци, почнав да ја гледам, 2ра сезона стигнав е сега преводот ме заебава, на македонски го има на нет ама тој касне сегаде е ист од сите сајтови, има некој на македонски добар што не касни? Треба секоја секунда да го фраќам, ми се здрвија рацете.
Фала однапред!