STEALTH
God is a DJ
- Член од
- 25 ноември 2011
- Мислења
- 10.734
- Поени од реакции
- 14.855
Чекај бе овој Урош од Доктори, наш е?
У Штип живееше долго време
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чекај бе овој Урош од Доктори, наш е?
Се плаши дека ќе му ја опне Каролина коа ќе заврши шоуво
![]()
![]()
Што и мислам... пола да и се оствари таман ќе и дојде
Разбирам за Лукијан и Илма имаат и глас и се ,а Алекса зашто е убав или ?Илма, Лукијан или Алекса до победа.
Првата затоа што пее најдобро, другиве двајца затоа што имаат икс фактор. И Александра С е добра, но сепак просечна како пејачка.
Има некоја ѕвезда, не дека пее нешто којзнае како, просечно. Вонсериски глас и не е пресуден, ова е Икс фактор.Разбирам за Лукијан и Илма имаат и глас и се ,а Алекса зашто е убав или ?
Кој оригинал? Се надевам на ова мислиш:Иначе не знам што толку имате против Сонце не ме грее. За мене таа е една од најдобрите песни што излегле во последниве 5 години, а би дискутирала и за последните 10. Зборам нели за поп музика сега.
Иначе и оригиналот на Sve moje zore ја слушнав уште еднаш. Лукијан дефинитивно поубаво ја изведе. Предобро.
Има некоја ѕвезда, не дека пее нешто којзнае како, просечно. Вонсериски глас и не е пресуден, ова е Икс фактор.
Ај да не постирам да слушнеш што е пеење не е од балкански икс фактор , да не идам оф топикИма некоја ѕвезда, не дека пее нешто којзнае како, просечно. Вонсериски глас и не е пресуден, ова е Икс фактор.