Фан Клуб: Челзи

L.A

Член од
19 јануари 2014
Мислења
1.695
Поени од реакции
1.019
Ист човек сте бе, мене сте нашле да ме фарбате!!! :D
Зафркавам се, ама ми беше интересно, еднио е АЛ. другио е Л.А и цела страна еден со друг си праевте муабет. Па и за да не бидат сумњиви, еднио пише на кирилица другио на латиница :Р
Дај другар не зафркавај, не сум ненормален јас, НОВ СУМ прашај админи нека проверат по ИП адреса и сл.. :)

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Абе, од мојте 4 години учење француски, само ова го знам: Qui s'excuse, s'accuse. Или на нашки би било: Кој се извинува, сам се обвинува. Мајтапам се, шо се правдате одма :)
П.С. ама па и двајцата имате призвук од Западна Македонија негде :sneaky:

H

HoT IcE

Гостин
Не знам што ќе им е Мата кога по секоја логика на фанови на Јунајтед иде вака: Кагава > Хазард > Maта. И они знаеат што сакаат.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Не знам што ќе им е Мата кога по секоја логика на фанови на Јунајтед иде вака: Кагава > Хазард > Maта. И они знаеат што сакаат.
За некоја година во Џонстон Пеинт да се одмори Кагава па Мата да може да влезе :D

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.783
Поени од реакции
9.601
Не сме ви конкуренти за титула бе и вие сега:icon_lol: Ќе го пушти Моу за да ги тепаме Арсенал и Сити пошто повеќе со вас нема да играме до крај:icon_mrgr:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.764
Поени од реакции
52.741
Не сме ви конкуренти за титула бе и вие сега:icon_lol: Ќе го пушти Моу за да ги тепаме Арсенал и Сити пошто повеќе со вас нема да играме до крај:icon_mrgr:
Gündoğan passes the ball to Mata. Mata dribbles 2 players,passes to Reus puts it to Rooney crosses to Persie.He shoots...

Kajgana Shop

На врв Bottom