Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

terry-meg.gif

Znaev deka nekoj ke sumlja vo ova ama greshka si.Clen sum 5 godini ( od 2009) ne sum retardiran od 2 akaunti da pisuvam,oti imam mnogu popametni raboti vo zivotot.Pozz.

Sent from my Samsung Galaxy Note 3 using Tapatalk

Мора да признаеш, изгледа малце сумњиво. :D

@Forrest Gump, repoooost. :P Има видео на прв пост на претходната страна. Стај некоја музичка нумера.

Да, да, Мурињо е глуп и ќе им го продаде на Јунајтед. (ако воопшто го продава) :D

Па нека го продадат, подобро ќе игра во друг клуб, отколку на клупа да седи, нормално Мата не би отишол во Јунајтед :D

Дај постирај песна, да видам дали стварно си плаФ.

Ах бе Тери 3 годишно дете те поминува, дај пензионирај се веќе жити се...

Овие па колку се утепани од Телеграф, Ба не сакаше да го даде на конкурент што е за 5 класи послаб, Мата ќе го дал. :facepalm:
Ако прави траснфер (чисто сумањам) ќе биде некаде во Франција Монако, Псж.... Англија никако.

Znaev deka nekoj ke sumlja vo ova ama greshka si.Clen sum 5 godini ( od 2009) ne sum retardiran od 2 akaunti da pisuvam,oti imam mnogu popametni raboti vo zivotot.Pozz.

Sent from my Samsung Galaxy Note 3 using Tapatalk
Ако знаеш како провери IP адреса и сл. :)
Ист човек сте бе, мене сте нашле да ме фарбате!!! :D
Зафркавам се, ама ми беше интересно, еднио е АЛ. другио е Л.А и цела страна еден со друг си праевте муабет. Па и за да не бидат сумњиви, еднио пише на кирилица другио на латиница :Р

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom