Мaкедонија - Исланд [ 20.01.2014 - 16.00 часот ]

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување

Каков ќе биде конечниот исход?

• Вкупно гласачи
    136
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ни фали игра од голман, не дека Исланд имаат јака игра ама голманот ги вади, се прикрива колку толку, кај нас ужас, кои топки Борко не успева да ги фаќа тоа е чудо...

Nasive ne se ni fizicki ni psihicki spremni. Mnogu brzo gubat koncentracija i toa e najgolemiot problem. Toa se dolzi na toa sto ne igraat jaki utakmici na sekoi dva dena kako sto pravat reprezentativci na mnogu reprezentacii a i poradi toa sto si stavaat za cel samo vlez vo vtor krug. Plus nemaat nikakva samodoverba.

Sent from my HTC One using Tapatalk

Е заради онакви ситуации како на 2 сек до крај не не бидува за големи резултати :facepalm: Очекувам уште повеќе да паднат во второво и да изгубиме со 5-6 разлика.

Ни фали игра од голман, не дека Исланд имаат јака игра ама голманот ги вади, се прикрива колку толку, кај нас ужас, кои топки Борко не успева да ги фаќа тоа е чудо...

Тоа и јас сакам да го кажам дека голманот е пола екипа

Ме интересира, има ли шанса во иднина да имаме голман на кој што ќе можеме да се потпреме на вакви првенства? Млади голмани, по школиве...за 2-3-4 години...?

Не знам како стигаме до првенство со толку слаби голмани....

Имаме малиот на Аљушот :icon_lol:

Имаме малиот на Аљушот :icon_lol:

Не знам дали се заебаваш или си озбилен :) Не пратам од блиску ракомет, првенство домашно и ме интересира зошто ова е ужас. Колку и да не се разбирам и да сум „активен“ само на вакви првенства и ЛШ Вардар-Металург домашно....ова е ужас!

Прибак играч на мечот,утнато 3,4 зицери,у одбрана ко да го нема,и згора на тоа измена не знае да направи:facepalm:.Подобро засилување не можевме да добиемо:cuc:.

Диви не праќај бацки фати се за работа

Боже колку мразам вака кога играат убаво и после наеднаш ќе сјебат се што направиле, ми се иде да ги отепам!

Топкава бе не ја фати Ристовски :facepalm: Дај не заебаај Борко!!!

Браво лавови мои морски :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom