Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Ние како клуб ФК Интернационале вечерва или најдоцна до утре официјално ќе потпишеме капитулација, станува збор за еден од најретардираните трансфери, трампање на Гуарин за Вучиниќ. :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:...

Ова е бетер трансфер него ли ,MARIUS CIOARA што преминал за 15 кила кубаси.

UT Arad to Regal Hornia (2006)
THE Romanian fourth division outfit thought they'd landed a bargain when they bought Cioara from second division Arad for the princely sum of 15kg of sausages in 2006.

аман бе не сфативте дека мислеше на оваа сезона дека Фиорентина > Милан а не општо досега? :facepalm:
и одма све паметни...википедии,курци,палци,го напраевте ко од вчера да почнал да гледа фудбал.

факт е дека појаки сме Милан годинава,али очигледно некои фанови уште си носат розеви наочари:love:
кажа ПОГОЛЕМ клуб не подобар ..не се прај се на 3 и 15..од поголем и подобар има разлика..не летајте толку во облаци...

Ние како клуб ФК Интернационале вечерва или најдоцна до утре официјално ќе потпишеме капитулација, станува збор за еден од најретардираните трансфери, трампање на Гуарин за Вучиниќ. :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:...

1528512_658506047545070_1170295630_n.jpg

Ова е полошо од трампата Канаваро-Карини или хрватот за Пирло...

У моменти кога најомразениот ривал е 3 класи над тебе, ти му го даваш најдобриот играч!

Можеби не му се игра на дечкото во таков неамбициозен клуб кој ЛШ нема да виде уште минимум 3-4 години, за титула да збориме ... :P

Најискрено ја мислам дека Интер добива тука,мене Гуарин не ми се свиѓа посебно како играч иако е помлад од Вучко,нема некоја посебна техника или да знае да реши утакмица,Вучко е играч што може да реши утакмица иако е мрза и знае да се губи ама е класа играч,во Интер сигурно ќе биде првотимец а Гуарин во Јуве ќе грее клупа па сеа вие видете.

Најискрено ја мислам дека Интер добива тука,мене Гуарин не ми се свиѓа посебно како играч иако е помлад од Вучко,нема некоја посебна техника или да знае да реши утакмица,Вучко е играч што може да реши утакмица иако е мрза и знае да се губи ама е класа играч,во Интер сигурно ќе биде првотимец а Гуарин во Јуве ќе грее клупа па сеа вие видете.

Абе немаше да биде проблем трансферов ако у средина ги имавме Мота, Банега, Сандро, Вилшер, Гундоган и Швајнштајгер...

Ама ние вака остануваме без единствениот играч што се трудеше да напраи нешто повеќе во ова сивило у екипава.. А остануваме со генералниот директор на синдикалното здружение, неговото височество ( ве молам да станете од вашите места додека се изговара светото име на Лордот) ЕСТЕБАН МАТИЈАС `КУЧУ` КАМБИЈАСОООО....
Тромавиот Здравко Кузмановиќ, Габриел Мудингај (избеган од некои сепаратистички групи од Нигерија, по грешка почнал фудбал да игра).

Ме Густа :icon_lol:. Ете зошто не сме запнале по Наинголан зимава...

И се разбира...
market_8588_1372716001.gif

кажа ПОГОЛЕМ клуб не подобар ..не се прај се на 3 и 15..од поголем и подобар има разлика..не летајте толку во облаци...

кажа моментално ама ај...
дека сте најтрофеен клуб е факт али не значи дека треба у секое второ мислење да не потсетувате на тоа
сезонава Фиорентина е за една класа над Милан ама јбг не признавате,во ред е да се брани клубот за кој навиваш,ама во разумни граници :)

Ја мислам дека ако се случи ова Јувентус на лето ќе го продаде на некој тим од премиер лигата и ќе си лапне убава пара. :X3:

Реално Јуве повеќе добива од договоров, ама не го отпишувајте Мирко предвреме. Паласио - Мирко ќе биде и те како интересен напаѓачки тандем. Човекот кога му е денот погоден, чуда прави. Е сега проблемот е што секоја 3-та утакмица му е денот, другите 2 го нема нигде. Ипак, станува збор за паметен и способен играч, не го кењајте предвреме.

Како и да е, ијако нас повеќе ни одговара договоров (на хартија, можеби во реалноста друго ќе се случи) ептен ми е жал што го гледам Мирко како си оди. Никогаш нема да можам да го мразам, ама не можам да му посакам среќа од причина што оди во ваков клуб, исто како што беше и со Матри. Матри си ја заврши неговата работа - да извлече отказ на Алегри, да се надеваме дека и Мирко ќе си ја изврши својата - отказ за Мацари. :D

BebRZrCCcAAFb0G.jpg:large

BebVvsoCIAI7NCT.jpg

:place:

кажа моментално ама ај...
дека сте најтрофеен клуб е факт али не значи дека треба у секое второ мислење да не потсетувате на тоа
сезонава Фиорентина е за една класа над Милан ама јбг не признавате,во ред е да се брани клубот за кој навиваш,ама во разумни граници :)
и моментално не е поголем клуб !! во никој случај фиорентина ни е ...ниту па може да е поголем клуб од милан... Подобар моментално да ...ама Подобар... разграничете ги тие поими...

Сериозно почнуа да ме нервира,ова дај ми го, на ти го,меѓу големите клубови.Каде си можел порано вака,само да си помислил на вакво нешто,одма би те распнале,а денеска тоа прераснува во тренд.

Од увек сум ги обожавал трампиве со Интер.:love:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom