Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Најинтересни ми се овие за Фиорентина, ги нема нигде и одеднаш ќе пишат дека Фиорентина бил поголем клуб од Милан и подоле во друг пост пишале колку им бегаат. Па прво земете прочитајте барем на википедија за големината на клубовите, срамота е ова да го пишеш. Не ги сакам Милан ниту Јувентус ама ова што го пиша стварно е непромислено.
Големина на тим се мери само по моментална состојба на табела ...друго не е ништо битно...

Таа е таа логика...

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
поентата е дали би постапил како лацијалите?

За секого би навивал за Јуве да не освои титула. Не знам што е толку чудно тука, што Лацио играл лабаво со Интер и им пуштил победа. Си ја прочитал една од најлегендарните изјави на Фергусон?

Најинтересни ми се овие за Фиорентина, ги нема нигде и одеднаш ќе пишат дека Фиорентина бил поголем клуб од Милан и подоле во друг пост пишале колку им бегаат. Па прво земете прочитајте барем на википедија за големината на клубовите, срамота е ова да го пишеш. Не ги сакам Милан ниту Јувентус ама ова што го пиша стварно е непромислено.

П.С некој од јувенташите може да ме заебава мене како интераш, ама некој друг нема да дозволам.

Разликата во клубска големина меѓу Милан и Фиорентина е дијаметрално спротивна од моменталната разлика на табелата... реално :D

За секого би навивал за Јуве да не освои титула. Не знам што е толку чудно тука, што Лацио играл лабаво со Интер и им пуштил победа. Си ја прочитал една од најлегендарните изјави на Фергусон?

И јас до пред 4-5 години навивав за секого за Интер да не освои титула ама џабе не помогнаа ни Милан, ни Рома. Така да сега и тебе џабе ти е:P

аман бе не сфативте дека мислеше на оваа сезона дека Фиорентина > Милан а не општо досега? :facepalm:
и одма све паметни...википедии,курци,палци,го напраевте ко од вчера да почнал да гледа фудбал.

факт е дека појаки сме Милан годинава,али очигледно некои фанови уште си носат розеви наочари:love:

И јас до пред 4-5 години навивав за секого за Интер да не освои титула ама џабе не помогнаа ни Милан, ни Рома. Така да сега и тебе џабе ти е:P

:D

Абе шала на страна ама не знам зошто им нема логика тој муабет. Мене лично омразен тим ми е Јуве и би навивал и за Пергокрема само Јуве да не освои титула. Сеа тоа што се најјаки у моментов и што не може никој да ги симне од врвот е друга работа. :D Оваа година сакам Рома да земе титула, ама... :icon_mrgr:

1517518_623847771013856_1197362762_n.jpg

Тое..кога се неписмени управата сосе Мацари каде што не знаат да ги искористат двата млади напаѓачи кои греат клупа за Паласио сам да се мачи во нападот...па и онај Икарди не му е до фудбал, а се најавуваше како голем талент...нека се гонат двата упичку матер

Нема ниеден пост за Милан :cautious: ?

Која среќа ја имаа човече, оној слепиот Гонзалес каде тргна таму да прави фаул за пенал кога Кака одеше директно во гол аут без никаква друга алтернатива. Без големиот Тони во нападот не е некој репер утакмицава за подобрувањето на Милан во одбрана, ама барем не примија гол. Сепак многу време ќе му треба на Сидорф да го среди овој тим и за тоа ќе му бидат потребни доста нови играчи.

Тони не играше?..затоа тие неписмените Милан не примиле гол што дури чудно ми падна..ајде од следната ќе си се вратат по старите патеки...Каљари перфектна екипа да му чукни два гола..значи т1 2+ нема кај да бега :D

П.С некој од јувенташите може да ме заебава мене како интераш, ама некој друг нема да дозволам.

Некој од фановите на Фиорентина пиша дека не било до играчот туку до клубот и дека не му одговарала средината на Матри, а некој од миланезите се најде навреден во тоа и одма испровоцира(на што изреагири и некој од другите миланези), демек мал клуб Фиорентина.
После тоа секоја наредна провокација нормално дека ке биде трескање глупости и мерење кур. :)
На сите им е јасно која е Фиорентина а кој Милан, ама исто така на сите им е јасно дека Милан сезонава игра како мал тим.
Немој само да ми рипнеш одма Кастиел, не беше провокација ова. :rolleyes:

Паоло Таљавенто главен судија на Рома-Јувентус.

Ние како клуб ФК Интернационале вечерва или најдоцна до утре официјално ќе потпишеме капитулација, станува збор за еден од најретардираните трансфери, трампање на Гуарин за Вучиниќ. :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:...

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom