Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
а бе шо се замарате....јуве освојува готово..теееј што сте значи..

Добро трампава ич не ми е јасна....Интер кај и така нема играчи во средина го дава Гуарин во замена за Вучинич кој грее клупа во јуве..

А и јуве не ми се јасни...имаа и така многу играчи во средина па уште и гуарин... јез да игра и ЛЕ ама сепак ...многу играчи се за ротација...ако не сега варда не лето ќе продадат некој од Маркзио или Погба...

Ауууу колку ќе бидам среќен ако е ова вистина Гуарин за Вучко.. Фала курцу си оди овој мрзава, ама остај тоа што си оди па дури и добиваме екстра играч :icon_lol:

А и јуве не ми се јасни...имаа и така многу играчи во средина па уште и гуарин... јез да игра и ЛЕ ама сепак ...многу играчи се за ротација...ако не сега варда не лето ќе продадат некој од Маркзио или Погба...
Кои играчи ги има Јуве у средина? 4 имаме само. Видал, Пирло, Погба, Маркисио. Асамоа е лев крилен бек кај Конте, Падоин е универзален кај треба таму, така да и него не го рачунам како класичен CM. Други нема, толку се - 4. Потребни се опции и ротации во средината, имаат душа и Погба и Видал. :)

16:40 - A FcInterNews shows that Guarin will have a contract for a period of 3 ½ years. There should also be a balance in favor of the Nerazzurri at around 3 million Euros and it would have been to push for the Colombian target for Juventus.

484839_1443229672573684_1505694592_n.jpg

:pos:

Се плашам само да не биде и Гуарин како Лусио, да ја има истата улога. Да изјави Јуве има 31 титула, тие им беа неправедно одземени и после да го шитнат, на Марота тактиката. Мала шала. :pos::LOL: Сепак трансферот ми се допаѓа.

Комшики ич галје да не вие...ќе си напраиме ние трампа Ноче-кузманович и ко нови ќе бидете...

Планска трампа е ова. Си менуваат играчи, и истовремено не ги појачуваат екипите од другите лиги(Арсенал и Челзи) :D.

Изразот му е "вие нормални ли сте во управа бе" :icon_lol:

Него комшикиве бе што им би јебо те,најдобриот играч во тим го даваат за класичен лежач и нудист. :confused:

Едино ако го шитнат и Ранокија(уште еден глуп потег според мене) и да се освежат со некој Хернанес или така нешто.......ама како и да свртиш во загуба се.
Plot twist: Хонда е тренерот!

igZvmqwfJUuLb.gif

AHONDASEEDORF_big.jpg

1526659_629007533801999_1824343353_n.jpg

1533889_629007507135335_981712734_n.jpg

tumblr_mzhc9umIwi1qhdv2qo1_r3_500.gif

Давај му приватни часови по хумор на Хакет Мен......му требаат :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom