Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
франција 2,1

сетубал Х2 4.55

верона Х2 2.62

коеф 25 вреди да се проба барем на 50евче

во Моцарт е 40 коеф на овие три !

Нешто посигурно :

14:00 SKA : Novgorod 4.5+ @ 1.65

И

16:00 Liberec : Trinec 4.5+ @ 1.45

СКА може и 5.5+ @ 2.10
Барс Казан би требало да биде 2ка
И Череповец некој 1 може 2-1 3-1 да тепа :icon_lol:

Ја сум глуп и ставам уште утакмици и нормално паднав

Пфф магијо - ако ги даеш монако и барса б гг3+ свака ти част ...ама нема =/

Реков ја Шведска тип на денот сосе хендикеп 1.80 цц, кај се фатив за Наполи све да им ебам у 90 па и со играч повеќе цццццццц

Ставено @2.20 , од мене додадено Кака to score Anytime @2 и race to 2 goals Porto @1.20 . Вкупен 5.28.... Друго што ме влече е Милан 1иГГ дадено 3 коеф на ВиллиамХил...

Некој што се клади во Спортлајф со картичка... Зошто не пуштија ваучери овој месец овие од Спортлајф... пуштија само за пласман локален ама не и оние другите за редовно играње ?

12:00 CSKA Moscow : Vladivostok 2 @ 5.00
14:00 SKA : Novgorod 2 @ 5.50
17:00 Bratislava : Novokuznetsk 2 @ 4.80

Владивосток го избегнав, Торпедо Х2 и Новокузнетск Х2 и други хокеј имав влезиа 4.5+

На едното Сасуоло ГГ другото Ајакс ГГ

Па воа не е можно бе да му ебам се да му ебам...не уплаќам че ги погодам сите, уплаќам само хокеј и паѓам, уплаќам хокеј и 1 до 2 фудбал че ги фанам сите хокеј а на фудбалот паѓам...Е АЈ СЕА ДЕ БИДИ ПАМЕТЕН У ПИЧКУ МАТЕР

Да им е*ам матер на швеѓаните. 7 разлика на водиш на полу-време, а во второ за 22 мин. да дадеш само 5 гола и да приредиш инфаркт завршница - треба да си МОРОН у секоја смисла на зборот. Да ме кикнеа на листот, ќе се кастрирав! Пу сунце вам калајисано, скандинавско, северњачко....

Штом јас Барселона ја имам 1-1 ќе си остани...сортата да му ебам на овие Леванте..поголеми касапи од Атлетико Мадрид се

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom