Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Само ја ли ја имам Спортинг пишано или има уште некој ментален што стрепа на ова и не може да си објасни како не може да и дадат гол на екипа што игра со играч помалку, а има име што не можам да го изговорам.

Само ја ли ја имам Спортинг пишано или има уште некој ментален што стрепа на ова и не може да си објасни како не може да и дадат гол на екипа што игра со играч помалку, а има име што не можам да го изговорам.

Исто и јас ги имам, мамата нивна.

Од пред малку силите се израмнети.:)

Шведска 2јка утре тип на денот ?:D може и со хендикеп да се игра....

Сошо на едно и Ливерпул на друго страшно ме избушија денеска,семката нивна.
Ај за Сошо очекувано беше,ама Ливерпул...

За утре нешто вака

Свонси ГГ
Аталанта-ГГ
Сасуоло-ГГ
Милан-3+
Порто-3+
Утрехт-3+
Мехелен-ГГ
Зулте-3+

Ќе пробам и едно со 2-3 пп и 2-3 2п,добри коефиценти има во Копачка.

Утре хокеј, фудбал и ракомет че ставам колку може максимум утакмици и кој ги ебе

Шведска 2јка утре тип на денот ?:D може и со хендикеп да се игра....
Што мислиш за Хрватска? Јас мислев на Франција да играм прво, ама некако се премислувам и им давам повеќе можности на Хрвативе. Некако поквалитетни ми изгледаат и во доста подобра форма на првенствово. Кај Франција Омејер не брани, Нарцис во доста лоша форма, Абало ништо посебно. Убав коефициент има Хрватска.

Што мислиш за Хрватска? Јас мислев на Франција да играм прво, ама некако се премислувам и им давам повеќе можности на Хрвативе. Некако поквалитетни ми изгледаат и во доста подобра форма на првенствово. Кај Франција Омејер не брани, Нарцис во доста лоша форма, Абало ништо посебно. Убав коефициент има Хрватска.

Се мислам и јас да ја играм 2јка, ама страв ми е некако. Со Шведска имаа слаб ден и Алилович и Чупич и пак ги тепаа. Класа тим има Хрватска, Дувњак во страшна форма, Чупич ако распали на почеток тешко им се пише на Французиве...

Еве имам добитен тикет. Ќе пишам утре, да не ми се јави некој порок во сон и да ми заебе збогатување.

Унгарија-1 1.60
Арсенал-1 1.25
Еспањол-1X 1.26
Лориент-1X 1.24

доста ви се за утре

на друго

Исланд-1
Бетис-Реал Мадрид-ГГ
Њукасл-X2
Ливерпул-3+
Марсеј-1
и некоја рандом кошарка + :D

Утре ќе си се нацтрам пред кладилница за да си платам данок :facepalm:
кај другите оние Бетис неписмените се даму ебам..

За утре сингл

Фиорентина Т2 2+

други
ПСЖ-1
Барса-2
Атлетико Мадрид-1
Полска-1

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom