Само ја ли ја имам Спортинг пишано или има уште некој ментален што стрепа на ова и не може да си објасни како не може да и дадат гол на екипа што игра со играч помалку, а има име што не можам да го изговорам.
Само ја ли ја имам Спортинг пишано или има уште некој ментален што стрепа на ова и не може да си објасни како не може да и дадат гол на екипа што игра со играч помалку, а има име што не можам да го изговорам.
Од пред малку силите се израмнети.Само ја ли ја имам Спортинг пишано или има уште некој ментален што стрепа на ова и не може да си објасни како не може да и дадат гол на екипа што игра со играч помалку, а има име што не можам да го изговорам.
И полска ќе тепа утре . аку има 1.5 коефициентШведска 2јка утре тип на денот ? може и со хендикеп да се игра....
Што мислиш за Хрватска? Јас мислев на Франција да играм прво, ама некако се премислувам и им давам повеќе можности на Хрвативе. Некако поквалитетни ми изгледаат и во доста подобра форма на првенствово. Кај Франција Омејер не брани, Нарцис во доста лоша форма, Абало ништо посебно. Убав коефициент има Хрватска.Шведска 2јка утре тип на денот ? може и со хендикеп да се игра....
Врзани со Хрватска-Франција X и спиј пиле...И полска ќе тепа утре . аку има 1.5 коефициент
20Колку максимум утакмици може на еден тикет у спортлајф?
Се мислам и јас да ја играм 2јка, ама страв ми е некако. Со Шведска имаа слаб ден и Алилович и Чупич и пак ги тепаа. Класа тим има Хрватска, Дувњак во страшна форма, Чупич ако распали на почеток тешко им се пише на Французиве...Што мислиш за Хрватска? Јас мислев на Франција да играм прво, ама некако се премислувам и им давам повеќе можности на Хрвативе. Некако поквалитетни ми изгледаат и во доста подобра форма на првенствово. Кај Франција Омејер не брани, Нарцис во доста лоша форма, Абало ништо посебно. Убав коефициент има Хрватска.
Утре ќе си се нацтрам пред кладилница за да си платам данокУнгарија-1 1.60
Арсенал-1 1.25
Еспањол-1X 1.26
Лориент-1X 1.24
доста ви се за утре
на друго
Исланд-1
Бетис-Реал Мадрид-ГГ
Њукасл-X2
Ливерпул-3+
Марсеј-1
и некоја рандом кошарка +