Само ја ли ја имам Спортинг пишано или има уште некој ментален што стрепа на ова и не може да си објасни како не може да и дадат гол на екипа што игра со играч помалку, а има име што не можам да го изговорам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само ја ли ја имам Спортинг пишано или има уште некој ментален што стрепа на ова и не може да си објасни како не може да и дадат гол на екипа што игра со играч помалку, а има име што не можам да го изговорам.
Шведска 2јка утре тип на денот ?може и со хендикеп да се игра....
Што мислиш за Хрватска? Јас мислев на Франција да играм прво, ама некако се премислувам и им давам повеќе можности на Хрвативе. Некако поквалитетни ми изгледаат и во доста подобра форма на првенствово. Кај Франција Омејер не брани, Нарцис во доста лоша форма, Абало ништо посебно. Убав коефициент има Хрватска.Шведска 2јка утре тип на денот ?може и со хендикеп да се игра....
И полска ќе тепа утре . аку има 1.5 коефициент
Колку максимум утакмици може на еден тикет у спортлајф?
Што мислиш за Хрватска? Јас мислев на Франција да играм прво, ама некако се премислувам и им давам повеќе можности на Хрвативе. Некако поквалитетни ми изгледаат и во доста подобра форма на првенствово. Кај Франција Омејер не брани, Нарцис во доста лоша форма, Абало ништо посебно. Убав коефициент има Хрватска.
Унгарија-1 1.60
Арсенал-1 1.25
Еспањол-1X 1.26
Лориент-1X 1.24
доста ви се за утре
на друго
Исланд-1
Бетис-Реал Мадрид-ГГ
Њукасл-X2
Ливерпул-3+
Марсеј-1
и некоја рандом кошарка +![]()