Јас сум од тие што обожаваат спорт. Фудбал и тенис пратам редовно, а во тек сум и со ракометот, Ф1 и кошарката пред се. Кога викам во тек сум, не мислам дека ја гледам само Македонија или некој наш претставник, туку ги пратам случувањата и знам да седнам да изгледам некоја трка/утакмица од ЛШ ракомет, Евролига или НБА. И нормално ЕП/СП обавезно.
Кога има Олимписки игри гледам се живо и диво.

Пливање, атлетика, ватерполо, одбојка, пинг понг (не оти знам кои играат, ама ако

) итн, итн.
Исто така и спортувам. Играм фудбал и тенис најчесто, а сум играл и баскет, ракомет, пинг понг и тие полежерните биљардо, шах, пикадо и така натаму. Мада од кога тргнавме сега на факултет се на се 2 пати се имаме соберано, а пошто обожавам да јадам, качив некое килце над граница.
Иначе за мене спорт број еден е фудбалот. Го гледам во секоја форма, на трева, во сала, на плажа...

Омилен ден од неделата ми е сабота. Во петок земам билтен, ќе разгледам во кој термин, кои утакмици се играат. Ќе направам 2-3 ливчиња (чисто рекреативно) и ќе си направам "распред" кои утакмици одприлика ќе ги гледам, во зависност од тоа колку слободно време имам, а во сабота (и недела) имам најмногу.

Исто така и Champions League night секогаш е нешто посебно.

Нема потреба да кажувам кој ми е омилен тим, доволно е да видете ник. xD Сум поминал и многу среќни моменти со овие ѓаволите мои, иако ги гледам само на телевизија. Освојувањето на ЛШ 2008 ќе биде секогаш еден од моментите кои ќе ги паметам цел живот, така немам рипано до сега.
Сум изгледал и во живо неколку утакмици. Не многу, мора да признаам. Бев на мечевите на Македонија против Ирска, Хрватска и Белгија. И по една утакмица од Вардар (против Барса) и Металург (против Динамо Минск). Планирам додека сум на факултет, да изгледам што е можно повеќе утакмици, било од фудбал, ракомет или кошарка.

Следни на репертуар ми е се вардарките, заслужуваат девојките да се наполни салата на нивните утакмици.
П.С. Појма неам како ова мое исповедување има врска со љубовта или сексот, ама како што гледам сите си раскажуваат за нив во темава.