Македонија - Чешка [ 14.01.2014 - 18:15 часот ]

Кој ќе победи?

• Вкупно гласачи
    191
Статус
Затворена за нови мислења.

|gor

Шмрчем амфетамин
Член од
12 јануари 2010
Мислења
1.421
Поени од реакции
2.503
И во прво и сега ја заеба последната акција

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Цел живот се чудам зошто сме невротична нација, сега ми е јасно...

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.910
Поени од реакции
731
Го пишувам ова од 50та минута и еве скоро ке заврши.Морам да кажам дека играва е на граница на никаква и тоа има толку причини што незнам од каде да почнам.

Еве од голманот.Па човече неможе да бидеш квалитетен голман ако браниш врз основа на проценка,која патем цел натпревар ти е ебено грешна.Срамота е да имаш 5-6 одбрани во 55 минути,па да не правиш проценка некоја топка ке те погоди па ке ти се пише одбрана.

Одбраната според мене на ниво,повеќето голови одат на душа на Борко и фрустриран сум од неговата партија денес,можеше да проба алтернатива со Диви и на тој ако не му одеше барем ке знаевме дека двајцата се катастрофа.

Нападот-Дефинитивно со сила убавина не бидува.Неможе голманот на Чешка да има толку добар ден и да има повеќе одбрани од цела наша репрезентација голови.Дефинитивно проблемот е во реализацијата и неиградените акции.Тим како Чешка со 12 грешки на полувремето да води значи дека многу работи во играта не штимаат.Бројам од Лазаров па да не беа неговите голови и класата немаше да имаме ни 15 гола.Секоја чест за класата што ја има во него.

Незнам што друго да кажам...Ни колку заслужуваме да одиме понатака.

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.667
Поени од реакции
8.725
Леле чим до сеа не се онесвестив ќе живеам до 101 година...
Ај сеа ќе се молиме на Данска, божем прв пат ќе ни е, ајјјј... :love:

Член од
7 август 2010
Мислења
3.518
Поени од реакции
5.385
Очајно = реално, Кире = цела репрезентација

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom